Televizorul are o diagonală de 43 de inci și un panou QLED cu o rezoluție 4K și este disponibil în Coreea de Sud, însă va ajunge în SUA și în alte părți de pe glob în acest an. Produsul a fost prezentat anterior drept concept, însă este clar că Samsung crede că există o piață pentru un astfel de televizor și-l pune la vânzare.

Pentru ca TV-ul să se poată roti are încorporat un stand înalt pe care nu-l poți îndepărta (de aceea arată mai mult ca un monitor decât ca un TV). Sero are un sistem audio 4.1 cu difuzoare de 60 de wați. Bineînțeles, deținătorii de telefoane Galaxy vor putea face mirroring pe televizor printr-o simplă atingere. Se conectează automat la telefon și monitorul se pune singur pe verticală atunci când urmărești conținut de acest tip.

Cei cu telefoane iPhone vor trebui să folosească o telecomandă pentru mutarea pe verticală.

În altă ordine de idei, Samsung a prezentat la CES și televizorul QLED cu o rezoluție 8K, iar panoul ocupă 99% din suprafață. Asta înseamnă că rama neagră a TV-ului este de doar 2,3 milimetri și are o grosime de doar 15 milimetri. Serif este disponibil în trei versiuni: 43, 49 și 55 de inci.

De asemenea, coreenii au mai prezentat și un TV numit The Frame care atunci când nu este în uz ilustrează diferite opere de artă. Îl pui pe perete, iar atunci când nu-l folosești îți arată picturi faimoase și peisaje. Acesta este disponibil tot în trei versiuni: 32, 50 și 75 de inci.