Dispozitivele Galaxy Lite oferă o cameră cu o suită de caracteristici și capabilități, bazându-se pe tehnologiile de top Samsung, transpuse pe dispozitive mai accesibile. Cu toate acestea, cei de la Samsung nu au anunțat niciun preț, dar nici o dată concretă de lansare.

Samsung Galaxy S10 Lite

S10 Lite are un display cu o diagonală de 6,7 inci Full HD+ Super AMOLED și certificat HDR10+. Deci avem de-a face cu un telefon mare. La interior găsim un procesor octacore bazat pe un proces de fabricație de 7 nm, 6 sau 8 GB RAM cu un spațiu de stocare de 128 GB. Telefonul este de tip Dual-SIM Hybrid, adică poate conține două cartele SIM sau o cartelă SIM și un card microSD (de până la 1 TB).

Bateria este una destul de mare (4500 mAh) și ar trebui să asigure cel puțin o zi de utilizare intensă.

Samsung Galaxy S10 Lite are o cameră principală de 48 MP și una Ultra Wide de 12 MP și alta de 5MP de tip Macro. Telefonul are și noul Super Steady OIS. Când este asociat cu modul Super Steady, OIS Super Steady oferă o stabilitate mai mare pentru fotografiile și videoclipurile centrate pe acțiune.

Camera Ultra Wide are o lentilă unghiulară de 123 de grade, oferindu-vă o viziune la fel de largă precum ochiul uman. Camera frontală este de 32 MP.

Galaxy S10 Lite este disponibil în Prism White, Prism Black și Prism Blue și va putea fi văzut la CES 2020. Din păcate, coreenii nu au anunțat o dată de lansare pentru telefon și nici un preț.

Samsung Galaxy Note10 Lite

Samsung Galaxy Note 10 Lite este pentru cei care vor să folosească un S Pen, dar nu vor să plătească prețul mare pentru un Note normal.

Asistența Bluetooth Low-Energy (BLE) înseamnă că acum puteți naviga printr-o prezentare, controla conținutul video sau să faceți o fotografie, toate cu un simplu clic pe S Pen.

Air Command vă va oferi, de asemenea, acces la caracteristicile semnăturii S Pen de care aveți nevoie rapid și ușor. În cele din urmă, luarea de notiţe nu a fost niciodată mai ușoară cu Text Export, care transferă notiţele scrise de mână în text, gata să fie editate și împărtășite cu oricine alegeți, iar simplul, dar puternicul Samsung Notes, face ca notiţele să fie luate mai repede și mai ușor atunci când sunteti în mişcare.

Note 10 Lite are același display de 6,7 inci ca și S10 Lite, tot 6 sau 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare.

Ce este diferit față de S10 Lite este procesorul și sistemul foto. Potrivit informațiilor oficiale, Note 10 va avea un procesor octacore, însă unul bazat pe un proces de fabricație de 10 nm, ceea ce ar înseamnat că ar fi mai puțin puternic și mai puțin eficient energetic decât cel de pe S10.

În departamentul foto, Note 10 Lite are o cameră principală de 16 MP, una ultra wide de 12 MP și una telefoto de 12 MP. Camera frontală este de 32 MP.

Galaxy Note10 Lite este disponibil în Aura Glow, Aura Black și Aura Red.

Galaxy S10 Lite și Galaxy Note10 Lite vor fi expuse la CES 2020 (7-10 ianuarie 2020, Las Vegas) la standurile Samsung (#15006) din Las Vegas Convention Center.