Samsung Electronics anunță astăzi noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, cele mai recente smartphone-uri din seria Galaxy A. Este vorba despre două modele midrange ce aduc inovații din gama Galaxy.

Samsung Galaxy A71

Samsung Galaxy A71 este modelul mai performant și cu un display Super AMOLED mai mare, 6,7 inci și cu o rezoluție Full HD+. Avem un procesor octacore, 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. Telefonul este dual-sim (2 cartele + card microSD) și are o baterie de 4500 mAh capabilă de încărcare rapidă de 25 de wați.

În ceea ce privește camerele foto, vorbim de un senzor principal de 64 MP, unul de detecție al profunzimii de 5 MP, unul macro de 5 MP și unul ultrawide de 12 MP. Camera de selfie este de 32 MP.

Acesta are și funcție de recunoaștere facială și amprentă digitală pe ecran. A71 va fi disponibil în Prism Crush Black, Silver sau Blue.

Samsung Galaxy A51

A51 este un telefon mai mic, cu o diagonală de 6,5 inci, Full HD+, cu același display perforat Super AMOLED. Dar avem mai puțină memorie RAM, 4 GB și mai puțin spațiu de stocare, 64 GB. De asemenea, și bateria este mai mică (4000 mAh) și se încarcă la 15 wați.

Și acest model este dual SIM (2 cartele+ card microSD), amprentă digitală în ecran, recunoaștere facială și este disponibil în trei culori: Prism Crush Black, White sau Blue.

La departamentul foto, Samsung Galaxy A51 are o cameră principală de 48 MP, una ultra wide de 12 MP, un senzor de detecție al profunzimii de 5 MP și o cameră macro de 5 MP.