Smart TV-urile Allview QLED dispun de tehnologia de imagine Quantum Dot, capabilă să redea 100% volumul de culoare.

Gama Allview QLED aduce funcționalități precum:

- paneluri cu tehnologia Quantum Dot pentru a reda precis culorile, detalii și un contrast ridicat;

- opțiunea Dolby Audio pentru a amplifica experiența acustică a utilizatorului și pentru a reda un sunet perfect echilibrat, completând experiența cinematografică;

- integrarea sistemului de operare Android TV ce aduce varietate de conținut;

- oferirea unei experiențe hands-free asigurată de Google Assistant;

- design modern și elegant;

- variante cu diagonale generoase și un preț accesibil.

„Prin lansarea noilor modele Allview QLED, ne-am dorit pe de o parte completarea gamei de Smart TV-uri ePlay, iar pe de altă parte democratizarea tehnologiei Quantum Dot, QLED. Astfel, avem toate premisele pentru a atinge target-ul stabilit la început de an și a deveni lideri pe piața românească de Smart TV-uri cu Android TV și Google Assistant integrat.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Noile televizoare Allview QLED beneficiază de una dintre cele mai avansate tehnici de analiză și procesare a imaginilor, MStarACE-PRO, ce are la bază tehnologii pentru optimizarea procesării de culoare: Superior Clear Multi-Directional MStar Advanced Color Engine, MStar Graffito Color Manager și Color Stain Removal Technology.

Contrastul și luminozitatea au fost optimizate pentru o redare cât mai fidelă a conținutului, prin utilizarea unor tehnologii menite să creeze echilibrul perfect între contrast ridicat, lumină și culoare: Real-Time Content Adaptive Contrast Enhancement with Chroma Compensated, Ultra-Contrast Dimming și MaxVivid.

Noua generație de Smart TV-uri Allview QLED menține panelurile gamei ePlay cu tehnologia VA (Vertical Alignment), ce oferă o creștere a ratelor de contrast cu până la 400% și a uniformității nivelului de negru cu 200% față de tehnologia IPS.

Procesorul Video MStar High Performance conține o serie de tehnologii menite să asigure optimizarea procesării video precum: conversia frame rate-ului la valori superioare, sistemul avansat de control al luminii de fundal în funcție de conținutul imaginilor, dar și tehnologiei menite să îmbunătățească timpii de răspuns ai imaginii și reducerii efectului de blur pentru imaginile aflate în mișcare.

De asemenea, televizoare au integrată tehnologia HDR 10. Caracteristica HDR10 oferă imagini mult mai realiste şi mai naturale, mai apropiate de modul de percepere a realității.

Televizoarele au o carcasă metalică și marginile negre ale ecranului sunt destul de mici. Noile modele Allview QLED sunt disponibile în două nuanțe: negru și argintiu.

Telecomanda smart este optimizată pentru o utilizare simplă și o căutare cât mai rapidă a conținutului. Funcția Bluetooth permite conectarea la televizor în mod facil și rapid, în timp ce funcția Voice control oferă o experiență hands-free doar prin simpla rostire a comenzilor. Butoanele dedicate pentru Netflix, YouTube și Google Assistant permit utilizatorului să acceseze o selecție vastă de conținut, printr-o singură apăsare de buton.

În ceea ce privește conectivitatea, utilizatorii beneficiază de o selecție solidă de porturi. Printre dotările oferite amintim 4 porturi HDMI, 3 porturi USB, slot CI+, ieșire audio digitală (optică), jack 3.5 mm pentru căști precum și conectivitate Wi-Fi dual-band și Bluetooth 5.0.

Disponibilitate și preț

Gama Allview QLED include 2 modele, cu diagonale de 126 cm (50”), respectiv 165 cm (65”). Versiunea de 50” este disponibilă începând de azi, urmând ca cea de 65” să fie disponibilă de la jumătatea lunii octombrie. Prețul recomandat de vânzare este de 2499 lei, respectiv de 3499 lei pentru modelul 65”, iar în perioada de precomandă 01-05 octombrie se oferă cadou un smartwatch Hybrid S