Având la bază formatul de succes al modelului nostru imageFORMULA DR-S150, noul scaner imageFORMULA DR-S130 este perfect pentru cei care îşi doresc o soluţie robustă, cu funcţii digitale de înaltă performanţă pentru birourile mici sau birourile de acasă.

Conectivitate flexibilă pentru a susţine spaţiul de lucru aflat într-o continuă transformare

Gândit pentru a susţine afacerile mici şi echipele în procesul lor de adaptare la noi medii de lucru, scanerul de birou imageFORMULA DR-S130 asigură flexibilitatea necesară, oferind conectivitate WiFi şi USB. Pentru a simplifica şi mai mult modul de utilizare, echipamentul este dotat cu software CaptureOnTouch Pro care are o interfaţă foarte uşor de utilizat, cu operare simplă bazată pe pictograme. De asemenea, puteţi configura scurtături pentru activităţile realizate în mod frecvent pentru a salva şi trimite documente către diverse destinaţii, inclusiv către servicii de cloud, precum OneDrive şi Dropbox.

Perfect pentru utilizare flexibilă, acasă şi în birouri mici, noul scaner poate fi activat de la un telefon inteligent sau direct de la calculator sau MacBook. Fişierele pot fi scanate şi sortate automat folosind OCR pentru anumite zone şi recunoaşterea codurilor de bare şi a codurilor 2D, facilitând astfel procesarea informaţiilor şi integrarea acestora în fluxurile de lucru şi în sistemele de gestionare a documentelor existente. Acest lucru facilitează colaborarea între echipe şi uşurează sarcinile administrative ale angajaţilor, economisind timp şi resurse preţioase. Dimensiunile acestui scaner compact de birou oferă flexibilitate fără a afecta spaţiul de lucru sau productivitatea.

Performanţă pe care vă puteţi baza

Scanerul DR-S130 oferă securitate şi simplitate, fiind o soluţie inovatoare pentru orice firmă care nu are o echipă de IT. Design-ul robust al scanerului asigură o productivitate sporită, iar scanerul poate realiza până la 3.500 de scanări pe zi şi 60 de scanări pe minut. Folosind funcţia de scanare PUSH, puteţi trimite fişierele scanate direct către o anumită destinaţie, evitând redirecţionarea prin intermediul unui calculator şi economisind resurse.

Procesare versatilă a documentelor pentru acoperirea tuturor nevoilor

Pentru completarea, editarea şi distribuirea uşoară a documentelor, imageFORMULA DR-S130 oferă un mecanism de alimentare versatil pentru a vă permite să scanaţi documente de diverse dimensiuni, de la subţire la gros, inclusiv cărţi de identitate de plastic, carduri cu scris în relief şi paşapoarte. Alimentarea de mare capacitate şi rolele de separare asigură o scanare simplă şi intuitivă a documentelor mixte. Detectarea cu ultrasunete a alimentării duble asigură scanarea tuturor documentelor, fără a omite nicio informaţie. Utilizarea modului Active Threshold, funcţiile precum detectarea automată a culorilor, recunoaşterea orientării textului, detectarea automată a dimensiunii hârtiei şi înclinării vă ajută să economisiţi timp preţios fără a fi nevoie să refaceţi setările.

Tim Brosnihan, Product Manager pentru Europa, Canon Europe, afirmă: “Suntem foarte mândri de seria imageFORMULA care face scanarea accesibilă şi uşor de utilizat pentru toate companiile, indiferent unde îşi desfăşoară activitatea. Supravieţuirea companiilor din toată lumea depinde tot mai mult de adaptarea lor la transformarea digitală, iar noi ne-am dorit să oferim companiilor mici un product personalizat care să se potrivească nevoilor lor fără a face rabat de la calitatea design-ului, performanţă sau productivitate. Dimensiunea compactă, funcţia de scanare PUSH şi opţiunile de conectivitate fac din acest scaner alegerea perfectă pentru orice birou mic sau cu activitate desfăşurată la distanţă, fie de acasă sau dintr-o clădire de birouri. Având capacitatea de a scana o gamă variată de documente, scanerul mageFORMULA DR-S130 oferă rezultate rapide, de calitate deosebită, prioritizând fluxul zilnic de lucru.“