Astfel, producătorul de smartphone-uri a dezvăluit ediția BTS a device-urilor Galaxy S20+ 5G, Galaxy S20+ și Galaxy Buds+, oferindu-le în exclusivitate fanilor din întreaga lume ocazia de a se conecta și identifica mai mult ca niciodată cu trupa lor preferată.

Noul design al ediției Galaxy S20+ BTS prezintă un exterior metalic violet. Ediția Galaxy Buds+ BTS împreună cu carcasa de încărcare Buds+, disponibile și pe nuanța violet, poartă logo-ul trupei și iconografia inimii violet, permițând astfel fanilor din întreaga lume să fie mai aprope de trupa lor preferată prin intermediul smartphone-ului și al accesoriilor.

Disponibil atât în varianta 5G cât și în varianta LTE (în România, Galaxy S20+ va fi disponibil doar în varianta LTE), ediția Galaxy S20+ BTS vine cu teme BTS preinstalate și cu o platformă pentru întreaga comunitate de fani, Weverse.

Fiecare dispozitiv vine la pachet atât cu stickere decorative, ceea ce înseamnă că fanii își pot personaliza dispozitivele, cât și cu fotografii cu membrii trupei.

Dispunând de aceeași cameră performantă pe care utilizatorii Galaxy S20+ din întreaga lume o folosesc pentru a surprinde cele mai frumoase momente din viața lor, ambele dispozitive oferă noi modalități pentru ca BTS și fanii lor din întreaga lume să fie mai conectați ca niciodată și să își împărtășească conținutul creativ unul cu celălalt.

Ediția Galaxy Buds+ BTS aduce fanii și mai aproape de muzica trupei lor preferate, nu doar prin designul dispozitivului, ci și prin calitatea premium a sunetului. Cu performanțe audio produse de AKG, Galaxy Buds+ oferă un sunet echilibrat și clar. Cele două difuzoare animă pe deplin fanii și îi introduce în povestea muzicii BTS.

De asemenea, ediția Galaxy Buds+ BTS vine și cu fotografii ale trupei direct în cutie, sub forma unui autograf pentru fani.

Dispozitivele vor fi disponibile în România începând cu 9 iulie, marcând cea de-a șaptea aniversare a comunității de fani BTS.

BTS este o trupă sud-coreeană de pop formată din șapte membri. Ei au debutat pe 13 iunie 2013 cu piesa "No More Dream" din primul lor album, 2 Cool 4 Skool. BTS au câștigat mai multe premii New Artist of the Year cu această piesă, inclusiv în 2013 la Melon Music Awards și Golden Disc Awards și în 2014 la Seoul Music Awards. De altfel, până acum au câștigat 244 de premii din cele 359 de nominalizări pe care le-au avut la nivel mondial.

BTS este și un puternic ”produs economic” pentru Coreea de Sud. Trupa aduce circa 3,6 de miliarde de dolari în economia țării și se estimează ca în urmărul deceniu să aibă o contribuție economică de peste 37 de miliarde de dolari. Totodată, circa 800.000 de persoane au vizitat Coreea de Sud până acum doar pentru trupă, număr ce reprezintă circa 70% din numărul de turiști pe care țara îi are anual.