Gama Odyssey OLED 2024 îmbogățește portofoliul Samsung de performanțe OLED de nouă generație cu noul Odyssey OLED G6 (model G60SD).

Odyssey OLED G6 este un monitor de 27” cu rezoluție QHD (2560 x 1440) care suportă un raport de aspect de 16:9. Rata sa de reîmprospătare de 360Hz și are un timp de răspuns de 0.03ms GtG

Odyssey OLED G6 este echipat cu Samsung OLED Safeguard+, o nouă tehnologie ce protejează împotriva efectului de burn-in al ecranului. Această tehnologie este prima din lume care previne burn-in-ul prin aplicarea unei pompe de căldură, prin pulsație, pe monitor. În plus, sistemul Dynamic Cooling evaporă și condensează un agent de răcire pentru a difuza căldura de cinci ori mai eficient decât metoda veche cu foaie de grafit, prevenind arderea prin reducerea temperaturii la interior. Monitorul detectează automat imaginile statice, precum logo-urile și barele de activități, reducându-le luminozitatea pentru a oferi un alt mijloc de prevenire a arderii.

OLED G6 oferă o calitate de neegalat a imaginii OLED cu o luminozitate de 250 nits (standard) în timp ce FreeSync Premium Pro menține GPU-ul și panoul de afișaj sincronizate pentru a elimina tremurul, întârzierea ecranului și fragmentarea imaginii.

Seria Smart Monitor îmbunătățită aduce o experiență completă de tip multi-device într-un singur hub pentru divertisment mai inteligent și o productivitate crescută. Modelele din 2024 includ M8 (modelul M80D), M7 (modelul M70D) și M5 (modelul M50D).

Smart Monitor M8 de 32” 4K UHD introduce noi funcții alimentate de AI, cu procesorul NQM AI care duce experiențele de divertisment la un nivel superior. Scalarea AI aduce conținutul de rezoluție mai mică aproape de 4K și Active Voice Amplifier Pro folosește AI pentru a analiza zgomotul de fundal din spațiul înconjurător pentru a optimiza dialogul în conținutul utilizatorului. Modul Audio 360 este disponibil pe M8, care se asociază cu Galaxy Buds pentru a crea un mediu sonor imersiv. Camera SlimFit încorporată face, de asemenea, ușoară realizarea apelurilor video prin aplicații mobile cu Samsung Dex.

O noutate pentru întreaga gamă de Smart Monitoare este Workout Tracker care se asociază cu Galaxy Watch pentru a permite afișarea datelor de sănătate în timp real pe ecran chiar și în timpul rulării de conținut. Acest lucru eficientizează mai mult urmărirea obiectivelor de antrenament și poate face exercițiile mai plăcute.

Aceste noi caracteristici îmbunătățesc funcționalitatea deja de excepție a seriei Smart Monitor. Aplicațiile Smart TV și Samsung TV Plus oferă acces instantaneu la o gamă largă de servicii de streaming și conținut live fără a fi nevoie de pornirea unui PC sau de conectarea la alte dispozitive.

M7 este disponibil în dimensiuni de 32” și 43” cu rezoluție 4K UHD (3840 x 2160), o luminozitate de 300 nits (standard) și un timp de răspuns gray to gray (GtG) de 4ms. M5 este disponibil în

Optimizate pentru profesioniști din diverse domenii și construite prin intermediul unor practici responsabile, cele mai recente monitoare ViewFinity includ ViewFinity S8 (modelele S80UD și S80D), ViewFinity S7 (modelul S70D) și ViewFinity S6 (modelele S60UD și S60D).

Modelul ViewFinity S8 oferă opțiuni de ecran de 27” și 32”, fiecare cu rezoluție 4K UHD (3840 x 2160), o rată de reîmprospătare de 60Hz și o luminozitate de 350 nits (standard). De asemenea, acestea dispun de un hub USB pentru conectivitate ușoară și un suport ajustabil pe înălțime. Modelul S80UD include un nou comutator KVM pentru conectarea și comutarea facilă între două dispozitive de intrare diferite, precum și un port USB-C care permite utilizatorilor să încarce dispozitive cu până la 90W.

Modelul ViewFinity S7 este disponibil în opțiuni de 27” și 32”, fiecare cu rezoluție UHD 4K (3840 x 2160), o luminozitate de 350 nits (standard) și o rată de reîmprospătare de 60Hz. Modelul ViewFinity S6 este disponibil în opțiuni de 24”, 27” și 32”, fiecare cu rezoluție QHD (2560 x 1440), o rată de reîmprospătare de 100Hz și o luminozitate de 350 nits (standard), incluzând un hub USB și un suport ajustabil pe înălțime. Modelul S60UD include, de asemenea, un comutator KVM integrat și un port USB-C (încărcare de până la 90W).