Galaxy A22 5G este un dispozitiv puternic cu o accesibilitate bună. Conceput în culori care fură toate privirile, cu un design îndrăzneț și confortabil, Samsung adaugă noul Galaxy A22 în portofoliul 5G care se află în continuă dezvoltare.

Galaxy A22 5G are un display FHD+ Infinity-V de 6,6 inch, ecranul de înaltă rezoluție și conectivitatea 5G asigură o experiență care permite vizualizarea conținutului preferat fără întreruperi.

Telefonul îmbogățește experiența de streaming și de joc printr-o rată de reîmprospătare de 90Hz și o baterie de 5.000 mAh concepută pentru ore întregi de navigare neîntreruptă, facilitând libertatea de a profita la maximum de tot ce poate oferi device-ul tău.

Galaxy A22 5G vine echipat cu o cameră versatilă capabilă să surprindă lumea în mod instant. Cu o cameră principală de 48MP, o cameră Ultra Wide de 5MP, o cameră Depth de 2MP și o cameră frontală de 8MP, aceștia pot face cu ușurință fotografii și selfie-uri.

Terminalul vine într-o gamă de culori vibrante, Gray, White și Violet, care favorizează stilul personal și îți permite să ieși în evidență.

Galaxy A22 5G va fi disponibil din prima jumătate a lunii iulie cu prețuri începând de la €229.