Pentru prima oară pe un device Galaxy, Galaxy A80 este echipat cu camera triplă rotativă Samsung, care oferă lentile de înaltă calitate, atât pe față cât și pe spate, în așa fel încât calitatea fotografiilor și a video-urilor nu va fi compromisă în niciun fel.

Camera triplă rotativă vă permite să înregistrați în mod continuu, indiferent dacă filmați cu camera frontală sau cu cea de pe spate, astfel încât toate momentele surprinse vor fi incluse într-un singur video.

Indiferent dacă vă plimbați pe munte în timpul zilei sau vă bucurați de mâncarea de la un festival de street food, Galaxy A80 vă permite să realizați fotografii clare indiferent dacă e zi sau noapte, cu camera principală de 48MP.

Ecran Full HD + de 6,7 inci

Acum, cu obiectivul Ultra Wide cu un unghi de vizibilitate de 123 de grade, puteți să fotografiați sau să transmiteți live video-uri.

Camera de adâncime 3D de pe Galaxy A80 vă permite să suprindeți subiectul fotografiei în profunzime, astfel încât puteți crea clipuri cinematografice cu momentele voastre preferate cu ajutorul funcțiilor precum Live Focus Video. În plus, modul Super Steady Video permite realizarea clipurilor la calitatea cea mai bună, fără a fi tremurate.

Galaxy A80 are primul ecran Samsung Infinity Display, un ecran FHD + Super AMOLED de 6,7 inci fără margini. Cu un raport de afișare de 20:9, noul ecran New Infinity Display vă oferă o experiență multimedia completă.

Trei culori pe Samsung Galaxy A80

Ca parte a experienței Galaxy, Galaxy A80 oferă și Samsung Knox, platforma Samsung de securitate. În plus, Samsung Pass vă permite accesul sigur și convenabil în aplicații și în website-uri prin senzorul de amprentă.

Datorită funcției Intelligent Performance Enhancer, Galaxy A80 va fi cât se poate de rapid și nu vă va lăsa la nevoie. Software-ul său de optimizare a performanței alimentat de AI maximizează puterea procesorului, memoria RAM și capacitatea bateriei, adaptând eficiența Galaxy A80 la nevoile voastre zilnice.

Galaxy A80 vine în trei culori: Angel Gold, Ghost White și Phantom Black. Opțiunile de culoare Angel Gold și Ghost White vin cu nuanțe de roz și respectiv albastru. Prețul va fi în jur de 650 de euro.

­­