Sud-coreenii vor lansa anul viitor o întreagă familie de device-uri sub numele Galaxy S10. Din informațiile știute până acum, vor fi 4 modele diferite ale Samsung Galaxy S10, care vor fi lansate în primele luni ale anului viitor.

Flagship-ul absolut al gamei ar urma să aibă un display de 6,7 inci, să fie echipat cu o cameră foto cu patru lentile pe partea din spate a dispozitivului și o altă cameră cu două lentile pe partea din față a sa, având și capacități 5G, după cum scrie sammobile.com.

Există, tototodată, și un model entry-level, cu ecran de 5,8 inci, o singură cameră și cititor de amprentă amplasat pe display.

Vor fi și două modele de mijloc, clasicul S10 și varianta sa mai mare, S10 Plus, iar din ultimele informații care circulă prin presa din afară, acestea ar urma să aibă o carcasă ceramică, mult mai durabilă decât materiale precum aluminiu, oțel sau sticlă. Pe lângă asta, ceramica este mai rezistentă la zgârieturi, se bucură de o integritate structurală similară cu alte materiale și este mai ușoară, fiind, totodată, mai rezistentă la uzură.

Deși este un material mai atrăgător și prin care Samsung își dorește, poate, să se diferențieze de alți producători de telefoane – deși există de prin 2016 modelul Xiaomi Mi MIX care are carcasă din ceramică, asta ca să nu mai vorbim despre ceasurile care au carcasa realizată din acest material –, ceramica este și unul destul de greu de prelucrat. Totuși pare să fie un material potrivit pentru un model de smartphone premium.

Până vom ajunge să avem în mâini noile terminale Samsung Galaxy S10, urmăriți un review pentru Samsung Galaxy S9+.