Se apropie Mobile World Congress de la Barcelona, iar Samsung ne pregătește ceva deosebit. După un 2016 dezastruos pentru compania coreeană, care a culminat cu retragerea de pe piață a terimnalelor Note 7, este de așteptat un nou telefon care să ”rupă gura târgului”.

cover protectie samsung s8
Foto: SlashLeaks

În online au ”scăpat” în ultima vreme mai multe imagini cu Samsung S8, din care ne-am putut da seama cam ce ni se pregătește. În una dintre poze, care reprezintă o carcasă de protecție care urmează să fie comercializată după lansare, vedem că avem liber un loc în care putem introduce un jack de căști. Asta e o veste uriașă, având în vedere decizia a tot mai multor producători de smartphone-uri să renunțe la așa ceva. Totul a fost început de Apple.

samsung s8 carcasa protectie ecran
Foto: Twitter DforDesign

Samsung Galaxy S8 ar avea scanner de iris

De asemenea, într-o altă imagine putem vedea o protecție a ecranului care spațiu în partea de sus pentru mai mulți senzori. Multă lume a speculat că acest fapt se datorează faptului că S8 va veni echipat cu un scanner de iris. Pare pasul următor logic după senzorul de amprentă.

O altă noutate ar fi faptul că telefonul va fi disponibil exclusiv în varianta Edge, nemaiexistând și varianta tradițională. Pe lângă Samsung Galaxy S8, va fi pus în vânzare și modelul Plus, care va dispune de un display semnificativ mai mare. În afară de modificările de design, acesta va veni, cel mai probabil, echipat cu ecran 4K. Camera, de asemenea, ar putea fi dual-lens pentru a ține pasul cu Apple, ceea ce înseamnă că va fi una compusă din două lentile mai mici care funcționează în tandem.

Samsung Display a postat pe contul oficial de YouTube un clip prin care își face reclamă la noua gamă de displayuri AMOLED. Ceea ce e interesant e că telefonul folosit în respectivul filmuleț nu seamănă cu nimic din ce am văzut până acum. Din această cauză se speculează că ar putea fi vorba chiar de noul S8, deși lucrurile s-ar putea să nu stea chiar așa. 

La Mobile World Congress vom afla ultimele detalii și sperăm că Samsung își va reveni după fiascoul de anul trecut.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.