Samsung a publicat un video și o imagine care afișează cifra 9, pe culoarea mov, ceea ce înseamnă că am putea vedea o nouă culoare la Samsung Galaxy S9. Mesajul publicat spune “The Camera Reimagined”, ceea ce înseamnă că Samsung mizează pe calitatea fotografiilor, un lucru pe care l-a făcut și la modelele anterioare.

Evenimentul Unpacked are loc cu o zi înainte de târgul de tehnologie Mobile World Congress Barcelona, pe 25 februarie. Tradițional Samsung organizează evenimente înaintea târgurilor de la Barcelona și IFA. Anul trecut, Samsung Galaxy S8 a fost amânat din cauza problemelor cu Samsung Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy S9 - cameră de 12 megapixeli și baterie de 3.000 de miliamperi

Zvonurile de până acum spun că Samsung Galaxy S9 va avea o cameră foto cu deschidere variabilă. Camera va avea 12 megapixeli și va putea să aibă un f de 1,5 și 2,4 de inci.

Bateria telefonului va avea 3.000 de miliamperi, iar prețul va fi la nivelul iPhone X. Probabil că telefonul va ajunge pe piață în jur de 1 martie.

Ecranul va avea 5,8 inci și va avea o calitate Quad HD cu aspect 18 pe 9. Toată lumea așteaptă și senzorul de amprentă sub ecran, fără butonul din spate sau din față, așa cum am văzut la un telefon Vivo la CES 2018 din Las Vegas.

start-up.ro va participa la Mobile World Congress și va fi la evenimentul Unpacked al Samsung.