Celebrul leaker Evan Blass a publicat două imagini de presă cu Samsung Galaxy S9. E vorba de DeX Pad, un dispozitiv în care telefonul se poate introduce și care are diferite mufe, ceea ce înseamnă că va putea fi folosit și drept calculator.

Imaginea cu telefonul nu arată un design foarte diferit de cel de la Samsung Galaxy S8, dar acesta nu e un lucru rău, pentru că aici sud-coreenii au excelat. Telefonul va păstra mufa de căști, așadar nu o vor lua pe calea Apple.

Au mai apărut imagini cu Samsung Galaxy S9 deja pe internet, iar pe acelea le poți vedea aici.

Anul trecut Samsung a lansat dock-ul DeX, prin care puteai transforma Samsung Galaxy S8 în calculator. Cu toate că e un dispozitiv interesant, acesta era destul de mare. Cel de anul acesta va fi miniaturizat. DeX Pad include o mufă USB C, una HDMI (pentru monitor) și două mufe USB tradiționale. Pad-ul va putea să transforme ecranul telefonului în mousepad.

De asemenea, Samsung Galaxy S9 va păstra butonul de Bixby, dar care va putea fi dezactivat.

Ecranul are 5,8 inci pentru S9 și 6,2 inci pentru S9+. Telefoanele vor păstra ecranul curbat și proporția 18:9. În Statele Unite și China telefonul va avea procesorul Qualcomm Snapdragon 845, iar în Europa va avea Samsung Exynos 9810.

Memoria RAM va fi de 6 GB, iar capacitatea de stocare de 128 de GB pentru Samsung Galaxy S9+, iar pentru S9 va fi de 4 GB / 64 de GB.