Evan Blass, cunoscut ca @evleaks, publică imagini cu telefoanele înaintea lansării lor de pe 25 februarie, din cadrul Mobile World Congress. Diferențele de design nu sunt mari.

Ecranul are 5,8 inci pentru S9 și 6,2 inci pentru S9+. Telefoanele vor păstra ecranul curbat și proporția 18:9. În Statele Unite și China telefonul va avea procesorul Qualcomm Snapdragon 845, iar în Europa va avea Samsung Exynos 9810.

Memoria RAM va fi de 6 GB, iar capacitatea de stocare de 128 de GB pentru Samsung Galaxy S9+, iar pentru S9 va fi de 4 GB / 64 de GB.

Un amănunt de design interesant e că Samsung păstrează cele patru butoane, dintre care unul va fi dedicat asistentului personal Bixby. Fanii Samsung au protestat anul trecut pentru că nu puteam să modifice acel buton și Bixby se activa mereu în buzunar. Între timp, Samsung a decis să-i asculte pe utilizatori și poți să dezactivezi Bixby, dar nu mai poți folosi butonul pentru nimic altceva.

Bateria telefonului va avea 3.000 de miliamperi, iar prețul va fi la nivelul iPhone X. Probabil că telefonul va ajunge pe piață în jur de 1 martie.