Galaxy Z Flip a introdus un design elegant și compact. Acum, cu 5G, Galaxy Z Flip 5G aduce conectivitatea cu viteze ultra rapide pe un dispozitiv pliabil de dimensiunea palmei, pentru a petrece mai mult timp alături de prieteni și familie.

Galaxy Z Flip 5G este primul dispozitiv din gama Galaxy de la Samsung care oferă platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5G. Această nouă platformă maximizează puterea 5G cu performanțe îmbunătățite pentru a oferi o procesare mai rapidă și mai eficientă pe dispozitiv cu imagini mai clare printr-o procesare grafică îmbunătățită.

Galaxy Z Flip 5G este unul dintre cele mai elegante și compacte smartphone-uri pliabile 5G disponibile. Samsung a adăugat componentele necesare pentru a asigura conectivitatea 5G, menținând designul lui Galaxy Z Flip pentru o portabilitate desăvârșită. Galaxy Z Flip 5G vine în două noi culori premium: Mystic Grey și Mystic Bronze, toate încorporate în sticlă cu un finisaj mat, fin la atingere, reducând la minimum amprentele.

Ce face telefonul flexibil?

  • Modul Flex – Vizualizați și controlați ușor și simultan conținutul cu o experiență personalizată, care utilizează un design unic de pliere. Atunci când dispozitivul este pliat într-un unghi de 90 de grade, display-ul se împarte automat în două ecrane de 4 inci, astfel încât să puteți vizualiza conținut în jumătatea superioară a afișajului și să puteți controla ușor din jumătatea de jos.
  • YouTube cu modul Flex – Cu modul Flex, bucurați-vă de vizionarea canalului preferat de YouTube cu mâinile libere. În timp ce vizualizați conținutul în jumătatea superioară a dispozitivului, puteți naviga, citi descrieri și comenta în jumătatea de jos. În plus, bucurați-vă de patru luni de YouTube Premium cu Galaxy Z Flip 5G pentru o experiență neîntreruptă.
  • Actualizarea camerei cu modul Flex – Acum este și mai ușor să filmați din unghiuri mult mai mari și joase cu Galaxy Z Flip. Indiferent dacă doriți să înregistrați videoclipuri cu un unghi scăzut sau să realizați fotografii vibrante, pur și simplu atingeți de două ori în modul Flex pentru a schimba fereastra de previzualizare a camerei din partea de sus în partea de jos a dispozitivului.
  • Multitasking – activități simultane fără efort cu funcția Ferestre Active Multiple. Acum puteți folosi bara pentru ferestre multiple pentru a trage sau arunca aplicațiile pe care doriți să le utilizați
  • App Pair – Deschideți fără probleme și accesați două aplicații simultan, folosind funcția App Pair din bara pentru ferestre multiple, astfel încât atunci când sunteți gata să partajați fotografii, aplicațiile dvs. de galerie și mesagerie se vor deschide simultan.
  • Bara pentru ferestre multiple – Bara pentru ferestre multiple este acum parte dintr-o integrare mai robustă a panoului Edge, pentru un plus de confort, oferind acces la mai multe aplicații.

Galaxy Z Flip 5G va fi disponibil în variantele de culoare Mystic Grey și Mystic Bronze în anumite piețe începând cu 7 august 2020. Va costa în jur de 1.500 de euro.

Display

Display Principal

6.7-inch FHD+ Dynamic AMOLED Display (21.9:9) Infinity Flex Display

2636 x 1080

425ppi

Display de acoperire

1.1-inch Super AMOLED Display

300 x 112

303ppi

Dimensiune și Greutate

Pliat

73.6 x 87.4 x 17.4mm (Balama) - 15.4mm (îndoit)

Desfăcut

73.6 x 167.3 x 7.2mm - 6.9mm (Ecran)

Greutate

183 g

Camera

Camera Frontală

10MP Selfie Camera: F2.4

Pixel size: 1.22μm

FOV: 80˚

Cameră Spate Duală

12MP Ultra Wide Camera: F2.2

Pixel size: 1.12μm

FOV: 123˚

12MP Wide-angle Camera: Super Speed Dual Pixel AF, OIS, F1.8

Pixel size: 1.4μm

FOV: 78˚

OIS for Rear Wide-angle Camera (Stabilizator Optic de Imagine)

Pana la 8x Zoom Digital

Inregistrare HDR10+

Tracking AF

AP

Procesor 7㎚ 64-bit Octa-Core

Memorie

8GB RAM cu 256GB stocare internă

Baterie

3,300 mAh (standard) Baterie duală

Încărcare

Încărcare rapidă compatibilă prin cablul de alimentare și wireless