Cei de la Samsung au dezvăluit faptul că telefoanele pliabile Z Fold 3 și Z Flip 3 s-au vândut într-un număr mare în Coreea de Sud, au atins borna de 1 milion de unități la puțin mai mult de o lună de când sunt disponibile la vânzare. Doar alte două telefoane ale Samsung s-au vândut mai bine în aceeași perioadă, este vorba despre Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy S8.

Se pare că iubitorii de smartphone-uri din Coreea de Sud sunt mai interesați de către telefonul Flip 3 decât de Fold 3, în condițiile în care din cele 1 milion de unități 70% au fost Flip 3, iar restul de 300.000 au fost telefoane Z Fold 3, potrivit Korea Herald. Samsung Z Flip 3 are un mare avantaj, cel al prețului, acesta fiind mai ieftin decât Fold 3 și în plus vine cu o nouă experiență de utilizare.

Mai mult de jumătate (54%) dintre cumpărătorii lui Z Flip3 sunt milleniali sau din Generația Z, ceea ce înseamnă că telefonul are un design atrăgător și pentru celelalte generații. Pentru că doresc ca succesul vânzărilor să continue, Samsung prelungește programul de trade-in până pe 31 octombrie și astfel coreeni care doresc să cumpere un telefon pliabil pot să-și aducă telefonul vechi (inclusiv iPhone Xs sau Xr) și să plătească diferența.

Dacă și tu ești interesat de cele două telefoane pliabile atunci ar trebui să te uiți peste review-urile noastre pentru Galaxy Z Fold3 și Galaxy Z Flip3. De asemenea, poți vedea mai jos și clipul de Hands-On cu cele două smartphone-uri.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.