Samsung a prezentat un dispozitiv pliabil la conferința programatorilor. Nu a fost o prezentare spectaculoasă, ci una mai secretoasă, cu luminile aproape stinse, pentru a proteja elemente de design până când telefonul va fi afișat cu adevărat. Telefonul este unul practic cu mai multe ecrane. Se pliază și are un ecran pe spate, iar când îl desfășori devine un telefon mai mare, de tipul BlackBerry Passport sau o tabletă.

Display-ul principal are 7,3 inci, iar în partea pliată e mai mic, de 4,58 de inci. Telefonul poate rula până la 3 aplicații în același timp, cu ajutorul unui sistem numit Samsung multi active window. Conform reprezentanților Samsung, producția acestui display Infinity Flex va începe în câteva luni. Așadar, poate abia peste un an am putea vedea un asemenea telefon lansat comercial.

La nivelul calității, display-ul este unul de nivel mediu momentan, cu o densitate de 420 de pixeli pe inch. Rezoluția pliată este de 1960x840, iar telefonul desfășurat are o rezoluție de 1536x2152 de pixeli.

Google a anunțat că va susține aceste dispozitive și că va optimiza Android pentru display-urile pliabile, pentru a nu crea un ecosistem prea fragmentat.