Designul fără butoane sau margini dure, asigură utilizarea facilă a smartphone-urilor Galaxy S8, cu diagonală de 5,8 inci, și Galaxy S8+ cu diagonală de 6,2 inci. Smartphone-ul este acoperit de sticlă Corning Gorilla Glass 5 atât pe partea frontală, cât și pe partea din spate.

”Cele mai noi smartphone-uri Samsung au ajuns de astăzi în magazinele partenerilor noștri. Acestea au fost primite bine de utilizatori, fapt ce se reflectă și într-un număr record de precomenzi înregistrat la nivelul întregii piețe. Suntem încrezători că noile Galaxy S8 și Galaxy S8+ vor fi anul acesta smartphone-urile cu cea mai bună evoluție din portofoliul nostru”, a declarat Cristian Cojocaru, Head of IM Samsung Electronics România.

Noul Galaxy S8 este echipat cu o cameră frontală de 8MP F1.7 cu funcția smart autofocus. Camera principală de 12MP F1.7 cu tehnologie dual-pixel oferă rezultate bune chiar și în condiții de luminozitate scăzută, zoom și fotografii anti-blur, având o procesare îmbunătățită a imaginilor.

Echilibrând puterea de procesare a lui Galaxy S8 cu productivitatea îmbunătățită, Samsung DeX reprezintă o soluție ce transformă smartphone-ul într-un desktop, oferind o experiență sigură. Totodată, noile smartphone-uri dispun de asistentul inteligent Bixby, de sistemul de management al dispozitivelor IoT Samsung Connect, dar și de suita Samsung Health.

Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt disponibile de astăzi în România în culorile Midnight Black, Orchid Gray și Arctic Silver.

Samsung Galaxy S8+ a trecut și pe la noi prin redacție. Impresiile lui Vlad Andriescu despre noul flagship Samsung pot fi citite aici.

Mai multe informații despre S8 găsiți aici și aici.