The Premiere poate fi amplasat la doar 11,3 cm distanță de perete și proiectează un ecran cuprins între 100 și 130 inch.

Echipat cu tehnologia de ultimă oră Triple Laser, The Premiere oferă o calitate a imaginii la superlativ, detalii autentice și luminozitate remarcabilă a imaginii, astfel încât utilizatorii au parte de o experiență cinematografică autentică, chiar la ei acasă. Pe lângă rezoluția 4K, The Premiere este primul videoproiector certificat HDR10+ din lume.

În ceea ce privește culoarea, RGB Triple Laser al The Premiere folosește elementele fundamentale ale culorii – roșu (R), verde (G) și albastru (B), care oferă tonuri de culoare vibrante. Videoproiectorul acoperă, de asemenea, 106% din BT.2020, un standard care măsoară lista cromatică reprezentată și stabilește cea mai largă gamă de culori de afișare (147% din gama de culori DCI-P3). Cu o gamă de contrast inovatoare, care atinge 2.800 lumeni ANSI de luminozitate, utilizatorii se pot bucura de conţinutul preferat, cu toată lumina de care au nevoie pentru vizionare, pe ambient de noapte, cât şi în timpul zilei.

Echipat cu sunet de 40W, The Premiere oferă sunet de 4.2 canale cu difuzoare incorporate, fără a fi necesare echipamente de sunet suplimentare. Sunetul surround oferit de The Premiere este dotat cu tehnologia Acoustic Beam, care oferă o experiență imersivă.

Cu un design alb minimalist, margini rotunjite și un finisaj estetic plăcut, The Premiere poate deveni elementul central din orice încăpere. Pe lângă design-ul minimalist, The Premiere este compact și discret și poate fi plasat chiar în fața peretelui. Nu necesită instalare complexă și se armonizează cu spațiul în care este amplasat, oferind un plus estetic încăperii.

The Premiere oferă utilizatorilor o experiență smart completă, prin accesul la diferite tipuri de conținut, atunci când este conectat la internet. Sunt disponibili toți furnizorii de conținut: Netflix, YouTube și mulți alții.

The Premiere suportă, de asemenea, Tap View, care vă permite să partajați conținutul de pe smartphone pe ecranul videoproiectorului. Atingând cu smartphone-ul în partea laterală a videoproiectoruluiredarea conținutului se va face automat.

The Premiere este disponibil în două variante: LSP7T, cu un ecran 120 inch (13.000 lei) și LSP9T, cu un ecran de 130 inch (25.000 lei).