Compania SanoPass lansează Pașaportul Medical, serviciul de prevenție sub formă de abonament care include teste serologice pentru detectarea anticorpilor SARS-CoV-2, consultații sau investigații în clinici, telemedicină nelimitată și acces la dosarul medical electronic, direct din aplicație.

Măsurile recomandate de către majoritatea guvernelor și organizațiilor mondiale referitoare la întoarcerea oamenilor la muncă sunt legate de oferirea echipamentelor specifice pentru protecție, dezinfectarea spațiului de lucru și verificarea stării de sănătate a angajaților.

SanoPass vine în sprijinul angajatorilor oferindu-le o soluție pentru monitorizarea stării de sănătate a angajaților punând la dispoziție un număr limitat de 5.000 de abonamente medicale la numai 20 lei pe lună.

“Pașaportul medical a luat naștere în urmă discuțiilor purtate în ultima luna cu peste 200 de angajatori din aproape toate industriile. Majoritatea se tem că odată cu relaxarea măsurilor și întoarcerea angajaților la muncă, aceștia vor avea un factor de stres în plus, reprezentat de un potențial risc de contaminare. Pentru a spori confortul angajaților le oferim un mix de servicii medicale de prevenție: analize, teste pentru anticorpi SARS-CoV-2, consultații, investigații în clinici, dosar medical și acces nelimitat la telemedicină, toate într-o singură aplicație”, a declarat Andrei Vasile, cofondator al SanoPass.

Compania SanoPass a ținut cont și de situațiile financiare dificile pe care companiile le au în această perioadă și a decis să susțină accesul la servicii medicale de prevenție pentru 5.000 de beneficiari la un cost de 20 lei pe lună. Astfel, Pașaportul Medical poate fi oferit complementar asigurărilor de sănătate sau abonamentelor deja contractate. Pentru mai multe detalii: https://sanopass.ro/pasaport-imunitate/.

Tot pentru a veni în sprijinul companiilor, SanoPass se oferă să dea banii înapoi pentru serviciile neutilizate într-un an din cadrul abonamentelor.

Ca parte a campaniei de prevenție, SanoPass pune la dispoziție gratuit un ghid cu scopul de a clarifica diferite aspecte legate de imunitate. Ghidul “Imunitate cu de toate” a fost creat în colaborare cu medicii din clinicile partenere și a răspuns punctual la întrebările persoanelor din comunitatea SanoPass pe această temă.

Astfel, cu ajutorul acestui ghid, utilizatorii pot înțelege ce este imunitatea, cum poate fi îmbunătățită și cum prin ajutorul tehnologiei putem duce o viață mai sănătoasă. Ghidul poate fi accesat aici: https://sanopass.ro/ebookimunitate/.