Soluțiile pentru depozitarea sau transportul produselor alimentare sau non alimentare sunt cele mai căutate produse logistice. Acestea trebuie să aibă o durată de utilizare cât mai mare, să fie rezistente, să ofere un nivel ridicat de protecție și să fie comercializate la un preț cât mai mic.

Schoeller Allibert este producătorul care de zeci de ani de zile domină piața producătorilor de soluții logistice

De peste 50 de ani, Schoeller Allibert proiectează, dezvoltă și produce soluții pentru depozitarea produselor alimentare sau non alimentare. Din dorința de a oferi cele mai bune soluții, specialiștii care lucrează în cadrul acestei companii au inovat continuu motiv pentru care în momentul de față oferă cele mai eficiente soluții logistice pentru depozitarea sau transferul produselor.

În mediul de afaceri din țara noastră și nu numai este cunoscut faptul că dacă ai nevoie de soluții logistice trebuie să apelezi la Schoeller Allibert pentru că această companie domină de zeci de ani piața producătorilor de soluții logistice. Produsele realizate se adresează următoarelor piețe:

 • Agricultură.
 • Industria auto.
 • Industria alimentară.
 • Industria băuturilor alcoolice și non alcoolice.
 • Producția industrială.
 • Servicii de pooling.

În prezent, compania produce containere pentru încărcături grele și containere pentru manipulare manuală. Aceste două categorii de produse conțin mai multe subcategorii de produse, toate acestea fiind foarte utile mediului de afaceri.

O firmă de succes trebuie să utilizeze produse realizate de către Schoeller Allibert

Orice firmă care activează într-una dintre piețele enumerate mai sus trebuie să utilizeze soluțiile logistice oferite de către cei de la Schoeller Allibert. Această necesitate vine din faptul că această companie produce soluții logistice care de zeci de ani sunt recunoscute la nivel mondial ca fiind cele mai eficiente soluții indiferent din ce punct de vedere s-ar privi. Printre motivele principale pentru care această companie reușește de zeci de ani să domine piața producătorilor de soluții logistice, menționez următoarele:

 • Prin utilizarea produselor realizate de către această companie se reduc costurile de transport și ambalare, detaliu foarte important pentru firme. Acestea caută încontinuu soluții pentru a reudce pe cât de mult costurile avute. Utilizarea soluțiilor logistice oferite de către Schoeller Allibert este una dintre modalitățile cele mai eficiente prin care se pot reduce costurile.
 • Durată de utilizare foarte mare. Soluțiile logistice sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, care sunt prietenoase cu mediul înconjurător și care permite refolosirea acestora. Calitatea foarte ridicată a materialelor utilizate în conceperea soluțiilor pentru depozitare sau transport face ca aceste soluții să aibă o durată de utilizare foarte mare.
 • Toate soluțiile oferite sunt adaptate celor mai performante tehnologii utilizate în acest moment pe piața ceea ce face ca aceste soluții să poată fi utilizate de către toți cei care au nevoie de astfel de soluții.
 • Varietate foarte mare de produse. Datorită acestui beneficiu, orice firmă care are nevoie de o soluție logistică va găsi produsul necesar.
 • Prețurile la care sunt comercializate produsele realizate sunt extrem de mici, acesta fiind unul dintre cele mai importante motive pentru care soluțiile logistice oferite de către Schoeller Allibert sunt atât de populare. Pe lângă faptul că aceste produse sunt comercializate la un preț foarte mic au și o durată de utilizare foarte mare ceea ce le face să fie produsele ideale.
 • Sunt foarte ușoare motiv pentru care pot fi manevrate cu ușurință.

Acestea sunt doar câteva dintre principalele beneficii oferite de către utilizarea produselor realizate de către Schoeller Allibert. Tradiția avută de către această companie dar și faptul că întotdeauna a pus accentul pe satisfacerea nevoilor clienților au făcut ca soluțiile oferite de către aceștia să ajungă să fie utilizate în toată lumea.

Fără aceste soluții logistice cu siguranță că multe firme nu ar fi reușit să se dezvolte atât de repede și atât de mult cum au făcut-o. De cele mai multe ori secretul stă în detalii mici, iar utilizarea unor soluții logistice practice, eficiente, durabile, este detaliul care face diferența.

Concluzii

Soluțiile logistice sunt foarte importante pentru mediul de afaceri pentru că acestea reprezintă o rotiță foarte importantă în mecanismul care asigură buna funcționare a activității firmei. Pentru ca acest mecanism să nu aibă de suferit trebuie utilizate doar soluții logistice de cea mai bună calitate. De peste 50 ani, Schoeller Allibert este producătorul de soluții care domină piața de specialitate motiv pentru care aceștia sunt cea mai bună variantă în ceea ce privește achiziționarea soluțiilor pentru depozitare sau transport.

https://www.schoellerallibert.com/ro/products/stackable-containers/lids-and-accessories/ este unul dintre link-urile care permit accesul la produsele comercializate de către Schoeller Allibert.

În cazul în care produsele nu se află în stoc pot fi realizate la comandă. Totul pentru ca, clientul să fie mulțumit 100% de serviciul prestat de către această companie. Pentru a afla cât mai multe detalii despre aceste produse nu ezita să accesezi site-ul acestei companii sau să iei legătura cu reprezentanții acesteia.