Caravana Școala de Bani, denumită Școala de Bani Pe Roți – FliP, va ajunge, mai întâi, în București, Timișoara, Galați, Piatra Neamț și Oradea.

În premieră, cursurile vor avea loc în spații special amenajate din marile mall-uri și spații de coworking, cum ar fi: Promenada Mall București, Shopping City Timișoara, Shopping City Galați, Rubik Hub Piatra Neamț, Comuniteca Oradea.

Ateliere de educație financiară – cum se fac înscrierile:

În perioada următoare, caravana va ajunge și în alte orașe din țară, ce vor fi confirmate și anunțate curând pe site-ul Școala de Bani.

În 2021, peste 18.000 de români, atât copii, cât și tineri și adulți, au participat la atelierele online, fiind organizate peste 470 de cursuri de educație financiară. Doar în cadrul proiectului Școala de Bani pe Roți, organizat în parteneriat cu Școala de Valori, au participat până acum peste 59.000 de copii și tineri cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani.

Școala de Bani este un proiect al Băncii Comerciale Române, lansat în 2016, care a devenit cel mai amplu program de educație financiară din România. Peste 1.000 de angajați ai BCR au devenit, în mod voluntar, profesori de educație financiară, urmând cursuri specializate și au reușit să ofere astfel de cursuri gratuite către aproximativ 450.000 de români – copii, tineri și adulți.