"Proiectul școala FAN va fi lansat în perioada următoare. Se vrea o entitate prin care să formăm specialiști, să oferim cadrul dezvoltării, plecând de la școala de șoferi subvenționată. Singurul lucru pe care persoana va trebui să o facă, va fi să se alăture FAN Courier. Îi aducem alături de noi, îi pregătim și îi integrăm în echipă. Școala de șoferi e un exemplu, pentru că angajăm manipulanți, customer service. Sunt aproape 6.000 de oameni care lucrează pentru FAN Courier în România", a declarat Cornel Morcov la evenimentul Retail Arena, dedicat comerțului din România, organizat de wall-street.ro.

Practic, va fi inclusiv o platformă online, dar și o mulțime de facilități pentru cei care vor să fie curieri sau să lucreze la FAN Courier.

Despre alte evoluții ale curieratului, Morcov a spus că "Noi în momentul față facem livrări sâmbăta și nu percepem niciun cost suplimentar de la clienții noștri. Pe viitor vom urmări dacă se va impune o taxă, dar vrem să mărim paleta de servicii, oferindu-le clienților posibilitatea livrărilor la ore non-standard, 9-17, livrări duminică sau peste noapte".

Photo by Seb Creativo on Unsplash