Suntem în plină vară și temperaturile sar din limita normalului - iunie 2019 a fost cea mai fierbinte lună iunie înregistrată vreodată - iar acest lucru ne face să căutăm tot felul de soluții. Găsiți mai jos câteva gadgeturi la reducere pentru o vară răcoroasă.

Reduceri la aparate de aer condiționat și răcire

Atunci când se înregistrează aproape 30 de grade chiar și pe timpul nopții, e destul de greu să facem față, iar una dintre cele mai eficiente soluții este un aparat de aer condiționat, care poate fi cumpărat prin programul rabla pentru electrocasnice. Puteți opta pentru acest Heinner Obsidian, cu 12000 BTU. Pe lângă designul elegant, acesta este dotat cu Wi-Fi și poate fi controlat oricând, de oriunde, ca să găsești casa răcoroasă atunci când te întorci la birou. Aparatul are patru funcții principale: răcire, încălzire, dezumidificare și ventilație. Îl cumpărați de aici.

Și pentru că vara se încing nu doar asfaltul și grătarele, dar și calculatorul, ia-ți un cooler pentru PC, ca să rămâi productiv în continuare. Acest cooler pentru procesor al brandului Cooler Master. Dispozitivul este destul de silențios, având o viteză de rotație între 600 - 1700 rmp. De exemplu, un procesor de i5 poate fi menținut la o temperatură de circa 35 de grade și poate ajunge la 60 doar la o forțare maximă; la circa 60 de grade poate fi menținut și un procesor i7. Acest cooler pentru PC are acum o reducere de 33% și poate fi comandat de aici.

Dacă tot am vorbit despre muncă și încăperi, pentru cei dintre noi care, din păcate, nu își permit să meargă în vacanță în toate cele trei luni de vară, recomandăm un ventilator mic de birou. Modelul de la Hausgerate are un picior ajustabil. Dispune de 3 viteze și 3 tipuri de adiere: normal, natural și somn, ceea ce îl face potrivit și pentru biroul de acasă. Cu o reducere de 20%, ventilatorul pentru birou poate fi achiziționat de aici.

Gadgeturi la reducere

Hidratarea este importantă în general și în sezonul cald în special. Dacă ți se întâmplă adesea să fii prins cu alte activități și efectiv să uiți că trebuie să bei lichide, ar putea să te ajute o cană inteligentă, care îți va aminti de acest lucru. Puteți seta un program personalizat pentru cana VSON CloudCUP care vă va aminti cu o alarmă să beți lichide în mod regulat. Mai mult decât atât, vine cu o aplicație care înregistrează datele zilnic și vă oferă o imagine de ansamblu asupra nivelului de hidratare. Găsiți cana inteligentă la reducere aici.

În cele din urmă, când în sfârșit ați ajuns în vacanța mult așteptată, puteți să mergeți cu încredere să înotați purtând la încheietură un smartwatch rezistent la apă. De exemplu, Samsung Galaxy Watch permite redarea muzicii online și conectarea cu căștile wireless, are o durată lungă de viață a bateriei și poate măsura progresul exercițiilor fizice și a stării de sănătate. Puteți purta smartwatch-ul în ploaie sau pentru înot, fiind rezistent la apă până la 5ATM. Gadgetul are o reducere de 16% și poate fi cumpărat de aici.