SeedBlink, platforma online de investiții care conectează investitorii cu startup-uri tehnologice, anunță parteneriatul cu TDCX, companie de outsourcing, un parteneriat care le va permite start-upurilor să își eficientizeze costurile și să se extindă mai rapid.

Susținerea startup-urilor post-investiție

Colaborarea cu TDCX accentuează susținerea pe care SeedBlink o oferă companiilor din portofoliu în faza post-investiție. Având acces la expertiza TDCX, start-upurile își pot propune să-și extindă echipele mai rapid și să obțină performanțe mai bune. Acest lucru le permite, la rândul său, start-upurilor să folosească mai eficient capitalul obținut prin SeedBlink.

Când start-upurile noastre reușesc, SeedBlink reușește. Scopul nostru este ca start-upurile să vină la SeedBlink și să descopere un sprijin real pentru extindere și noi oportunități dincolo de capital - cu o serie de parteneri care le înțeleg nevoile și stadiul lor de creștere. Parteneriatul cu TDCX, un furnizor global de customer experience, ne duce cu un pas mai departe în călătoria noastră dincolo de investițiile crowd în start-upuri tehnologice, spune Andrei Dudoiu, Managing Partner la SeedBlink.

1 din 3 consumatori renunță la un brand după o experiență negativă

Furnizarea de experiențe plăcute pentru clienți este crucială pentru toate companiile, în special pentru startup-urile care doresc să-și consolideze relația cu clienții. Portofoliul de start-upuri SeedBlink va putea folosi soluțiile TDCX pentru experiența clienților, care acoperă vânzări și marketing digital, experiența clienților pe toate canalele și moderarea conținutului. TDCX este partener pentru multe dintre brandurile de top din lume în sectoare precum e-commerce, fintech și tehnologie, oferind soluții externalizate în domenii precum customer service, suport tehnic și vânzări interne.

Crikle, o companie cu sediul în Londra, care dezvoltă o soluție de vânzări simplă și de la distanță pentru reprezentanții de vânzări la nivel mondial, folosește TDCX de la sfârșitul anului 2021, după ce a strâns o rundă seed de 575.000 de euro prin SeedBlink.

„Este o reală plăcere să lucrăm cu echipa SeedBlink, care răspunde rapid nevoilor noastre. Ne-au adus împreună cu TDCX pentru a crește exponențial afacerea, a ne extinde echipa și a ne dezvolta abilitățile. Lucrul cu un partener externalizat cu experiență are ca rezultat o eficiență mai mare, costuri de operare mai mici, mai multă flexibilitate și un timp de lansare mai rapid pe piață”, spune Diwaker Singh, CEO Crikle.

Am ajutat companiile să se extindă mai rapid și să obțină performanțe mai bune, oferind experiențe excepționale pentru clienți. Înțelegem provocările cu care se confruntă start-upurile și ne bucurăm că am reușit să sprijinim aceste proiecte promițătoare. Suntem gata să ajutăm alte start-upuri să-și construiască și să-și consolideze capacitățile de customer experience, iar colaborarea noastră cu SeedBlink ne va permite să ajungem la mai multe companii și să le ajutăm să-și transforme soluțiile de customer experience”, declară Daniel Mereuță, Country Director TDCX România.

Prin această colaborare, SeedBlink este gata să joace un rol mai important în dezvoltarea ecosistemului tehnologic european. Cea mai importantă platformă de co-investiții pentru start-upurile tehnologice din Europa Centrală și de Est le ajută să se extindă prin acces la capital, expertiză pe piață și o rețea de parteneri de încredere în ecosistem.