Diferența de 40.000 de euro este investită de angel investors, într-un deal concomitent, rolul de lead fiind jucat de Ciprian Man de la Growceanu.

Fondatorii, cercetători la Durham University, au accesat până acum fonduri guvernamentale, atât din România cât și din UK, câștigând grantul Smart-Up Diaspora în valoare de 40.000 de euro oferit de către Guvernul României și grantul Citizen Science de 20.000 de lire sterline din partea guvernului britanic.

Înțelegerea elementelor de fizică cuantică devine posibilă folosind un joc video cu un conținut științific. Astfel, Quarks Interactive a conceput jocul Quantum Odyssey - acest produs necesitând finanțare pentru finalizarea lui la standarde de top și pentru lansarea lui la finalul anului 2020.

Fondatorii au devenit parteneri cu instituții foarte prestigioase precum Durham University, IBM, Innovate UK, Institute of Physics, asocieri care dovedesc interesul acestora în cercetarea științifică a fizicii cuantice.

Totodată foarte importantă pentru poziționarea și remarcarea performanței Quarks Interactive este titulatura de Ambasadorul Științific al României care va reprezenta Ministerul de Externe la evenimentul mondial Expo Dubai 2020.

Quarks Interactive îi definește pe cei care percep viitorul ca pe o certitudine și către care aceștia aleargă neobosiți, luptându-se pentru depășirea recordurilor de viteză, inteligență și inovație. SeedBlink a ales Quarks pentru a facilita accesul celor dornici de a investi în domeniul EduTech și într-un startup a cărui echipă de fondatori vizionari asociază un domeniu științific -fizica cuantică - cu piața de gaming, creând primul joc de acest fel, cu expunere comercială.

Important pentru această listare:

Începând cu această campanie de equity crowdfunding, SeedBlink va lista Quarks Interactive fără posibilitatea de investiție pe parcursul primelor două zile, adică până vineri când vă vom trimite o nouă notificare investitorilor înregistrați în platformă. Acest interval de timp dintre listare și investiție se atribuie dorinței de a oferi șanse egale tuturor investitorilor, facilitând și încurajând studierea detaliată a datelor prezentate în listare.

Important pentru perioada deosebită prin care trecem:

”SeedBlink va continua să sprijine ecosistemul antreprenorial inovativ, cu toate resursele pe care le avem la dispoziție. Credem că acest ecosistem va deveni motorul progresului de business și social din România și care va ajuta inclusiv la găsirea de soluții, în perioade atipice. Pe de altă parte, având responsabilitatea informării corecte a investitorilor din paltforma noastră, îi vom ține aproape cu informații relevante primite dinspre startupurile investite prin SeedBlink, așa cum am făcut-o deja în aceste zile cu oportunitățile și amenințările acestei perioade pentru companiile listate.”