Dacă businessul tău a fost afectat de coronavirus și ai nevoie de consultanță o poți face și pe biztool.ro. Poți să iei legătura de la distanță cu specialiști pentru afacerea ta cu ajutorul biztool.ro.


"Începând de astăzi, noi, oamenii din spatele Viata de freelancer Romania și agenția Milk & Cookies \ Digital Branding Studio oferim pro-bono ajutor clienților afectați de ce se întampla în perioada asta cu strategie de comunicare de criză și comunicare în digital", este scris pe pagina de Facebook a Viața de freelancer.

Aceștia îndeamnă freelanceri sau agențiile să se implice și să ajute companiile care au nevoie de consultanță în această perioadă. Ei sunt îndemnați să spună cu ce servicii pot ajuta, câte ore și cel fel de categorie de clienți pot ajuta.

Cei care au nevoie de ajutor sunt îndemnați să urmărească pagina de facebook și comentariile și să ia legatura direct cu cei care li se pare că-i pot ajuta cel mai bine.

"Dacă o faptă bună în perioada asta ciudată nu vă motivează suficient, iată și o motivație mai rațională: Dacă nu ajutăm acum business-urile să treacă peste pragul ăsta, s-ar putea ca în câteva luni să avem mult mai puțini clienți cu care să lucrăm"

Coronavirus: citește mai multe despre inițiativele luate de companiile private și cele civice în această perioadă: