Odată cu lansarea acestei ediții a Tech Investors Academy, SeedBlink și-a propus să ajungă la un număr tot mai mare de investitori aflați la început de drum, care vor învețe cum să ia decizii de investiție mai strategice și mai înțelepte pe viitor.

În cadrul programului Tech Investors Academy, care se adresează atât novicilor în zona investițională, cât și investitorilor care au deja un portofoliu la activ, cursanții vor afla cele mai bune moduri în care pot evalua cele mai bune oportunități investiționale de la experți din venture capital.

Cursurile se vor derula atât online cât și prin masterclass-uri fizice, iar programul Tech Investors Academy va începe pe data de 18 mai, cu un webinar prin platforma Zoom, finalizându-se pe 20 iunie cu un workshop în cadrul căruia cursanții vor pune în practică toate informațiile pe care le-au primit pe parcursul lunii de studii într-o sesiune de studii de caz.

Detalii despre primul curs din a doua ediție a Tech Investors Academy puteți afla aici.

Primul masterclass va avea loc pe 24 mai și va avea ca temă elementele de bază privind investițiile în startup-uri, acesta fiind accesibil tot online.

Pe data de 14 iunie va avea loc o discuție cu prezență fizică, la Mindspace Pipera, în care invitații vor discuta despre diverse verticale de business pentru startup-uri.

Pentru a avea acces la cursurile din cadrul Tech Investors Academy, costurile pornesc de la 59 euro +TVA (pentru acces la sesiunile de masterclass). Membrii Elite & Club ai SeedBlink pot accesa programul în mod gratuit.

Mai multe informații despre structura ediției a doua a programului Tech Investors Academy puteți afla aici.