Lucruri importante pe care le vei afla în video-ul informativ făcut de Ana-Maria Udriște.

- De multe ori când avem un site, legea ne obligă să avem o secțiune de Termeni și Condiții (TC)

- În momentul când cineva intră pe un site și fie ia un serviciu sau un produs, el are nevoie să afle la ce se înhamă. Cum dă banii, cine răspunde pentru banii respectivi, cât e garanția, ce dați voi, dacă poate da banii înapoi și în ce cazuri, ce se întâmplă dacă nu merge platforma 24 de ore? TC e contractul la distanță cu un consumator care intră pe site.

- E important să fie personalizate. Dacă activați în domeniul medical, TC trebuie să fie mai specifici, decât un site care vinde hosting. Ideea TC e că modul în care sunt formulate poate să vă scape din multe probleme.

- E importantă experiența utilizatorului în TC. Recomandarea e ca TC să fie făcute din mai multe bucăți și să fie explicate pe înțelesul tuturor. Trebuie să-i oferim utilizatorului o experiență de citire și de înțelegere a proceselor din platformă.

- TC ar trebui să fie gândiți ca o metodă prin care-i explici clientului tot ce faci în platformă.

- E important ca TC să fie explicați natural, pentru că dacă explici foarte mult, tinde să devină foarte mare. De cele mai multe ori trebuie să ai niște TC cât mai explicativi, ca utilizatorul să se simtă confortabil când vă dă banii.

Urmărește toate detaliile oferite de Ana-Maria Udriște în videoul de mai jos.