Potrivit lui Jeff Weiner, CEO-ului LinkedIn, construirea unei cariere de succes poate fi realizată cu ajutorul acestor trei lucruri simple, dar semnificative. Iată ce spune el, într-un articol apărut pe CNBC:

Trebuie să știi ce vrei să dobândești în cele din urmă. Din spusele lui Weiner, mulți oameni nu știu ce își doresc cu adevărat să realizeze. Dacă ești într-o astfel de situație, CEO-ul spune că trebuie să-ți acorzi timpul necesar pentru a înțelege și a optimiza două lucruri - abilitățile și pasiunea, fără ca cele două să se exludă una pe cealaltă.

Înconjoară-te cu oameni buni. Chiar dacă ai un manager sau șef căruia îi dai socoteală, nu uita că totul se rezumă la echipă, în cele din urmă. Jeff Weiner spune că importanți sunt „oamenii pentru care lucrezi, oamenii alături de care lucrezi și oamenii care lucrează pentru tine. Asigură-te că nu faci compromisuri pe acest front.”

Învață continuu. Potrivit lui Weiner, este esențial să dobândești în permanență noi competențe pentru a te pregăti de joburile de viitor și nu doar pentru locul de muncă actual. „Zilele în care ai putea să înveți despre comerț, indiferent de locul în care ai făcut școala, și să o închei cu învățatul pentru restul carierei tale, cred că acele zile se apropie de sfârșit”, afirmă el.

Foto credit: LinkedIn