Zilele trec, lansarea oficială a lui S8 se apropie cu pași repezi. Acum suntem în perioada în care toată lumea încearcă să afle cât mai multe despre noul flagship de la Samsung, iar internetul speculează tot felul de informații obținute din varii surse. Am mai scris acum două săptămâni despre ce credem noi că va aduce nou Samsung S8, aici.

Prietenii de la Playtech.ro au plusat și au venit cu noi informații în ceea ce privește telefonul care urmează să fie lansat peste aproximativ două luni. Au scris despre noile caracteristici ale telefonului, printre care se numără și un scanner de iris, și mutarea în spate a senzorului de amprentă, precum are Google Pixel.

samsung galaxy s8 smartphone

Samsung va scoate două telefoane cu dimensiuni între 5 și 6 inci, ambele având ecranul curbat de genul celor de pe modelele existente Edge. De asemenea, vor exista o serie de accesorii interesante pentru Samsung Galaxy S8. Unul dintre acestea va fi un dock prin care telefonul se va transforma într-un computer cu Android.

Telefonul va fi echipat cu procesorul de top Qualcomm Snapdragon 835 și va avea 64 de GB de memorie internă, la care se poate adăuga un card microSD de până la 256 GB. Smartphone-ul nu va renunța la jack-ul audio de 3,5mm, și va oferi un port USB Type-C.

Cu toate că Samsung nu a oferit o dată de punere în vânzare a telefonului, acesta ar trebui să devină disponibil începând cu 21 aprilie.