Ukrainian Brands e un site creat de către o echipă de antreprenori prin care au adunat mai bine de 100 de branduri din țara vecină. Brandurile nu au putut să-și continue activitatea în țară din cauza războiului, iar scopul platformei e să le ofere o continuitate prin asigurarea unui venit care să permită păstrarea joburilor angajaților.

Pe site-ul Ukrainian Brands poți alege o cutie surpriză pe care să o comanzi și care îți vine acasă în 3-4 săptămâni cu produse de la branduri ucrainene. Sau poți alege chiar tu produsele.

Pe Ukrainian Brands poți dona 30 de euro sau mai mult pentru a asigura supraviețuira companiilor afectate de către invazia rusească. Pe site poți vedea o parte dintre produsele pe care le poți primi. Practic, în funcție de donația pe care o faci pe site vei primi o cutie cu bunuri de acea valoare. Toate fondurile vor fi distribuite echitabil între toate brandurile care participă în platformă.

Ukrainian Brands transferă banii imediat brandurilor odată ce primesc comanda de la clienți și apoi realizează o cutie cu produse pe care o trimit în 3-4 săptămâni la ușa ta.

Platforma a fost creată de Petro Pavlikha și Volodymyr Chorniy, cofondatori ai brandului Swatii și membri ai celui mai mare club de antreprenoriat din Ucraina, YBC. Ei menționează că, la fel ca și alți colegi antreprenori, au pierdut 90% din vânzări.

Site-ul este disponibil aici și va fi actualizat constant cu noi produse.