Concursul este gratuit și se adresează, în special, afacerilor locale care sunt active pe piața din România de 1-2 ani și au nevoie de promovarea afacerii printr-un site de prezentare. Anul de înființare al companiei nu reprezintă un criteriu eliminatoriul în procesul de selecție.

Fiind un concurs la prima ediție, agenția Bridgital își dorește să atragă cât mai mulți participanți, astfel că toți cei înscriși în concurs vor beneficia de o reducere de 10% la serviciile agenției, indiferent dacă vor fi declarați câștigatori sau nu.

Antreprenorii si business ownerii care doresc să se înscrie în concurs o pot face în perioada 26 aprilie – 9 mai 2021. Aceștia trebuie să parcurgă doi pași simpli:

“Am decis să facem acest concurs gândindu-ne la nevoia din mediul antreprenorial românesc – promovarea afacerilor locale. Am lucrat și lucrăm în continuare cu afaceri mici și mijlocii, cunoaștem “luptele” din spatele unui brand și eforturile care se pun în creșterea unei afaceri. Bridgital este un proiect nou, deci și noi suntem antreprenori la început de drum și apreciem enorm de fiecare dată când primim un ajutor din extern, mai ales în perioada dificilă în care ne aflăm.”, spune Simona Ghițuran – Founder și Online strategist, Bridgital Agency

Mai multe informații despre concurs și regulamentul campaniei, aici.

Bridgital – Online Marketing Agency oferă servicii integrate de promovare online precum social media marketing și advertising, content marketing, online events marketing, SEO și PPC, servicii de web design și web development. Bridgital susține antreprenorii locali să aibă o prezență remarcabilă în online, cu impact direct în rezultatele afacerii.