moto g8 power are o baterie de 5.000 mAh, care îi asigură o autonomie de trei zile, la o singură încărcare, conform datelor teoretice. Dispozitivul permite astfel ascultarea albumelor de muzică preferate timp de 188 de ore sau vizionarea a peste 21 de ore de film, vloguri, videoclipuri, documentare sau orice alt tip de conținut video.

Cu o cameră de 16 MP cu focalizare rapidă și autofocus pentru detectarea feței, care surpinde în cadru de patru ori mai mult în comparație cu lentilele standard.

Obiectivul telefoto al camerei, cu rezoluție înaltă, surprinde detalii la distanță mare păstrând calitatea imaginii, iar camera Macro Vision este ideală pentru fotografierea unor prim-planuri de 5 ori mai aproape. Camera frontală cu tehnologie Quad Pixel face ca selfie-urile să fie gata de urcat pe Instagram, datorită fotografiilor clare și culorilor vii.

Ecranul are o dimensiune de 6,4 inci. Dispozitivul se bucură și de un design rezistent la apă, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 665 și 4 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare, interacțiunile exclusive Moto Experiences și cu o versiune Android 10 curată, fără bloatware.

moto g8 power este disponibil în România, prin Altex, la prețul recomandat de 999 lei.