Dacă vă doriți un ceas inteligent, la un preț redus, dar care să vină și cu performanțe destul de bune, avem câteva recomandări de smartwatch-uri ieftine pentru cei cu un buget de până în 1.000 de lei.

Ceas Smartwatch Samsung Gear S3

Gear S3 oferă o senzație și un look de ceas premium, chiar dacă este un smartwatch de buget. Este, de asemenea, conceput pentru a rezistă zile întregi fără să aveți nevoie de telefon sau de reîncărcare. Ecranul este Super AMOLED de 1,3 inci. Are 15 tipuri de design preinstalate și mai multe disponibile în magazinul de aplicații Gear. Vă permite să răspundeți la apeluri, dezactivați alarme, controlați volumul și nivelurile de luminozitate ale ecranului, navigați prin aplicații, defilați prin e-mailuri și vă folosiți de GPS atunci când ieșiți să faceți sport sau în călătorii. Ceasul smart poate fi cumpărat de aici.

Ceas inteligent Poseidon ZEN

Acesta este printre primele smartwatch-uri 4G din România. Este echipat cu un procesor smartwatch de ultimă generație, MTK 6739, ce optimizează bateria și aplicațiile pentru a oferi o experiență cu adevărat smart. Bateria este de 580 mAh și vine cu o placă de încărcare cu funcție de baterie externă de 700 mAh. Cu un nano SIM activ, puteți instala direct în ceas Whatsapp, Messenger sau Mail, pentru a deveni un smartphone la mână. Îl găsiți aici.

Ceas smart Xiaomi Amazfit Bip

Acest Xiaomi este cel mai ieftin smartwatch dintre cele recomandate de noi, având prețul de 379 de lei. Durata de viață a bateriei atinge până la 30 de zile cu utilizare normală și până la 45 de zile cu notificări minime. Ceasul este confortabil pentru a fi purtat în fiecare zi, precum și pentru sport sau somn. Cu ajutorul Multisport, urmăriți alergările, ciclismul și multe altele cu trasee prestabilite și statistici detaliate. Are GPS, accelerometru cu 3 axe, Heart rate senzor, barometru și busolă. Afișează toate notificările din aplicațiile telefonului, cum ar fi alerte de tip calendar, mesaje text (puteți citi textul integral), e-mailuri, Facebook, Twitter, WhatsApp, WeChat, LinkedIn, Snap sau Slack. Stocul este limitat, așa că ar trebui să vă grăbiți să îl luați de aici.

Ceas inteligent Allview Hybrid S

Un alt smartwatch românesc este cel al brașovenilor de la Allview. Ceasul Hybrid S are un design minimalist și modern, dotat cu tehnologii inteligente. Vă permite să rămâneți conectați la cele mai importante evenimente și noutăți, monitorizați activitățile de fitness, controlați de la distanță atât biblioteca muzicală, cât și camera foto a telefonului și, nu în ultimul rând, le puteți personaliza, inclusiv cu amprentă pe interfață. Cu o singură încărcare completă, ceasul asigură o durată de viață a bateriei de până la 30 de zile de utilizare, în modul clasic, și până la 5 zile de utilizare, în modul de operare ceas inteligent complet. Smartwatch-ul poate fi comandat de aici.

Ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch Active

Chiar dacă este cel mai scump ceas inteligent din această listă, costă sub 1.000 de lei. Galaxy Watch Active are un design discret și un afișaj clar, dispune de o varietate de curele elegante, potrivite pentru majoritatea ocaziilor. Ceasul smart folosește senzori de mișcare dedicați pentru a urmări automat șapte tipuri de activitate. Acesta monitorizează ritmul cardiac și nivelul de stres. Ține evidență activităților zilnice timp de peste 45 de ore printr-o singură încărcare. Smartwatch-ul poate fi comandat de aici.