SoftOne a fost unul dintre primii furnizori de software din Europa care a oferit ERP-ul că serviciu în Cloud și astăzi este lider de piață în Grecia și un jucător important în Europa de Sud-Est cu peste 3.500 de instalări SaaS.

În România, compania și-a propus o creștere de 37% a cifrei de afaceri pentru anul 2019 și de 50% la nivel de extindere a rețelei de parteneri.

„Suntem în era în care tehnologia de ultimă generație ne permite să folosim aplicații de gestiune și raportare la un nivel impresionant de avansat, cu investii minime, acesta fiind, încă din primele zile de existența, scopul principal al SoftOne pe toate piețele pe care activează: transformarea aplicațiilor de business într-un instrument accesibil tuturor companiilor, indiferent de mărime, industrie sau locație.”, au declarat reprezentanții companiei.

Obiectivele SoftOne în România

Obiectivul copmaniei pe termen mediu și lung este să devină brandul numărul 1 în România pe piață de ERP. Compania beneficiază de toate resursele necesare pentru a-și atinge scopul și pentru a revoluționa cu adevărat felul în care românii și companiile românești își gestionează operațiunile și businessul. Acestea sunt, din perspectivă SoftOne România “The 3 P's: People, Partners, Product”:

  • Oameni - echipa SoftOne, profesioniștii al căror know-how și dedicare au adus firmă pană în acest punct și care vor transformă targetele stabilite în realitate
  • Parteneri - toate companiile autorizate care vând și implementează Softone în România
  • Product - cea mai avansată, ușor de folosit și customizabilă soluție de pe piață, dedicată IMM-urilor.

SoftOne își continuă, și în 2019, acțiunile de dezvoltare a rețelei naționale de parteneri autorizați și, și se poziționează că unul dintre principalele "incubatoare" de business din România din zonă de business software.

În 2019, un focus deosebit va exista pe extinderea rețelei de parteneri din afară Bucureștiului. Eforturile companiei în acest sens au început deja să dea rezultate, fiind un indicator clar al potențialului existent. Astfel, în 2018, partenerii din provincie au adus 19% din totalul clienților noi și au generat 70% din veniturile aduse companiei de partenerii noi.

Produsele SoftOne

Adoptarea rapidă a noilor tehnologii influentează tot mai mult și mai des stilul de viată, comportamentul, iar asteptările clienților se schimbă fundamental. Aceștia sunt mai informați și au asteptări tot mai mari și pretînd o experientă mai bună, mai personalizată în orice punct de interacțiune cu un business. Pentru a avea succes în interacțiunea cu acest nou tip de client, companiile să redefinească modul în care îi livrează valoare.

Proiectat pentru a spori eficacitatea umană prin intermediul unei game lărgi de tehnologii inovatoare, Soft1 Cloud ERP Series 5 permite o adevărată transformare a oricărui business și oferă organizațiilor o serie de beneficii unice: automatizarea proceselor pentru adaptare rapidă la schimbările din piată, posibilitatea exploatării resurselor fără restricții geografice sau temporale, un flux de informații automat cu furnizorii, clienții și partenerii.

Întrucât folosește cele mai avansate servicii și soluții în Cloud, soluția beneficiază de avantajele tehnologice oferite de platformă Windows Azure, care asigură maximum de disponibilitate și securitate. Soluția este disponibilă în regim de abonament și nu necesită investiții suplimentare în software, licențe de baze de date sau hardware.

Soft1 Cloud ERP Series 5 poate face diferentă în piată, prin multiplele avantaje pe care le incorporează: flexibilitate în operare, 100% customizabilă, adaptată la noile nevoi de afaceri, fără să necesite instalări complexe.

În 2018, compania a introdus Soft1 Series 5, o platformă care permite companiilor să demareze propria transformare digitală, dat fiind că include tehnologii de ultimă generație, inclusiv automatizarea inteligentă a proceselor, machine learning și inteligență artificială.

Are în prezent o echipă de peste 250 de angajați, o sucursală în Salonic și trei subsidiare în România, Cipru și Bulgaria. Portofoliul de produse al companiei unifică procesele de afaceri în cadrul oricărei întreprinderi, utilizând o singură platformă integrată pentru Managementul Financiar, Operațiunile Comerciale, Managementul Lanțului de Aprovizionare, CRM, Producție și Managementul Serviciilor de pe teren.

În iunie 2016, SoftOne Technologies a devenit parte a grupului Olympia, una dintre cele mai importante grupuri de companii de pe piață din Grecia. În februarie 2018, SoftOne a achiziționat compania Unisoft, unul dintre cei principalii furnizori de soluții software pentru afaceri în Grecia. Odată cu achiziționarea companiei Unisoft, SoftOne și-a mărit semnificativ cotă de piată cumulată, compania devenind lider pe piață de tehnologia informației din Grecia.