Prin intermediul acestui parteneriat, clienții și partenerii Konica Minolta România vor putea beneficia de o nouă soluție de management inteligent al informației, cu instrumente eficiente de editare, căutare, organizare și partajare a informației și automatizare a fluxurilor de lucru.

Konica Minolta România vine în sprijinul companiilor locale care își doresc gestionarea facilă a informației, acuratețea datelor și eficientizarea tuturor proceselor de lucru cu soluția de management inteligent al informației M-Files, cu inteligență artificială integrată.

Lucrul cu M-Files permite editarea documentelor stocate centralizat, partajarea acestora între membrii echipelor, înregistrarea și arhivarea documentelor, verificarea contractelor, procesarea și aprobarea facturilor și plăților, activități de resurse umane și training.

Soluția poate fi utilizată ca instrument de management al informaţiilor, automatizare a fluxurilor de lucru, precum și armonizare a proceselor, cu respectarea normelor de conformitate GDPR, politicilor de securitate și confidențialitate. Întregul sistem poate fi implementat în etape, atât on-premise (local), cât și în cloud sau în variantă hibridă.

Spre deosebire de sistemele tradiționale Enterprise Content Management, M-Files, bazat pe metadate, definește, descrie, clasifică și organizează informația în funcție de ceea ce reprezintă (cum ar fi un contract, o factură, o scrisoare), și nu de locul unde aceasta este stocată (pe un server de fişiere sau în alte aplicaţii). Cu funcționalități avansate de accesare, căutare și regăsire, M-Files facilitează gestionarea informației, indiferent de sistemul în care aceasta este stocată.

M-Files beneficiază de o interfață intuitivă, oferind o experiență de utilizare superioară, din orice dispozitiv. Tehnologia AI (inteligență artificială) facilitează clasificarea și organizarea informației în funcție de tipul ei, fără a fi necesară migrarea datelor din aplicaţiile sursă în M-Files. Astfel, utilizatorii soluției vor putea gestiona rapid și cu ușurință documente sau fișiere și nu vor fi nevoiți să țină minte unde au salvat documentul sau care este versiunea corectă a acestuia.

În plus, M-Files permite accesarea, editarea și salvarea documentor, fără conexiune de rețea sau wireless; odată ce conexiunea este disponibilă, documentele sunt salvate automat.