Din această toamnă, cele două companii și-au unit forțele pentru a oferi soluții fiabile pentru companiile ce doresc să aibă succes în comerțul online atât în România, cât și la nivel global.

Pachetul oferit include lansarea de către ContentSpeed a magazinelor online cu integrarea plăților prin portalul Global Payments. În plus, companiile care vor accesa pachetul integral până la finalul anului vor beneficia de condiții preferențiale.

„Dezvoltarea soluțiilor de plată digitale este prioritatea noastră, iar parteneriatul cu ContentSpeed reprezintă un pas important în această direcție. Oferim o soluție de business online completă, iar portalul de plăți online GP webpay aduce elementul esențial pentru fiecare companie în această perioadă - încasări rapide și în siguranță pentru toți clienții", a declarat Ionela Mitran, Head of Sales la Global Payments Romania.

„Prin unirea forțelor cu Global Payments continuăm misiunea ContentSpeed de a sprijini companiile în demersurile lor de transformare digitală. Anul 2020 este despre online ca infrastructură critică pentru supraviețuirea multor afaceri. Dorim să ajutăm cât mai multe companii în acest proces de deschidere a unui canal de vânzare online. Am primit tot mai multe cereri pentru extinderea internațională a afacerilor românești și existența unui procesator de plăți internațional este o condiție obligatorie. Astfel, antreprenorii care folosesc platforma ContentSpeed pot beneficia de integrarea rapidă a portalului de plăți online oferit de Global Payments în condiții foarte avantajoase", a declarat Doina Vîlceanu, Chief Marketing Officer la ContentSpeed.

Piața plăților online a crescut accelerat în 2020 pe fondul schimbărilor în comportamentul clienților ca urmare a pandemiei. Conform specialiștilor din domeniu, numărul cumpărătorilor online a crescut cu 8% în 2020 față de 2019, iar numărul persoanelor care plătesc online cu cardul a crescut în medie cu 14%, ajungând până la 60% în București.

Portalul Global Payments permite tranzacții pe internet sigure, în conformitate cu cerințele de securitate 3D Secure, și oferă o serie de îmbunătățiri și funcționalități noi care fac plata online mai ușoară pentru clienți și aduc venituri suplimentare comercianților. Avantajele acestui portal sunt acceptarea unei game variate de metode de plată – Visa, Mastercard, Apple Pay și Google Pay, conversia valutară dinamică (DCC) – beneficiu unic în România, funcția Fastpay, plățile Push, plăți recurente și multe alte facilități.

Soluția de plată GP webpay de la Global Payments este una dintre cele mai noi și dinamice soluții pentru eCommerce din România, care aduce îmbunătățiri și funcționalități adiționale ce fac plata online mai ușoară pentru clienți.

Platforma ContentSpeed este concepută modular pentru a deservi nevoile companiilor care activează în multiple verticale: retail, fashion, pharma, birotică, anvelope, IT&C, dar oferă și soluții specifice pentru companiile de distribuție. Este disponibilă atât prin licența proprie, cât și în varianta ContentSpeed StartUP - SaaS prin abonamente lunare și oferă integrări cu: furnizori locali de servicii de curierat și plăți online, software de gestiune de tip ERP sau POS plus sute de funcționalități de marketing, aplicație de mobil și conformitate GDPR.

Companiile care doresc să beneficieze de această soluție pentru deschiderea unui magazin online, pot solicita o ofertă prin completarea acestui formular online.