Vara este aproape și mulți dintre noi vor petrece mai mult timp în aer liber. Ținând cont că mulți lucrăm de acasă, cei care stau la casă își pot muta biroul în grădină. Dar, dacă lucrați pe laptop, sau doar verificați smartphone-ul pentru e-mailuri sau mesaje, un lucru care poate crea o problemă este că semnalul WiFi nu este întotdeauna la fel de puternic în afara casei. Routerul de acasă va fi așezat aproape de punctul de conectare la ISP din interiorul casei. Dacă mergi în grădină, între tine și router se vor afla pereți, mobilier și ale obiecte. Fără îndoială, acest lucru va afecta puterea semnalului.

O soluție simplă ar fi utilizarea unui punct de acces în aer liber pentru a oferi un semnal foarte bun peste tot gradina ta. Dar routerele pentru aer liber costă mai mult decât bugetul alocat pentru achiziția unui dispozitiv pentru acasă.

Soluția ZyXEL

Din fericire, Zyxel are o alternativă excelentă. Compania a dezvoltat o incintă specială rezistentă la intemperii, în care se pot încorpora puncte de acces pentru interior. Acestea sunt mai accesibile și, probabil, o alegere mai bună pentru utilizare la domiciliu. NWA1123-AC PRO 802.11ac hybrid AP, de exemplu, este unul dintre punctele noastre de acces cele mai populare și accesibile. Este descris ca fiind "hibrid", deoarece poate fi gestionat ca un punct de acces independent sau de la distanță, prin intermediul platformei noastre de gestionare web, Nebula, oferind flexibilitate și un control avansat.

NWA1123 și o serie de alte puncte de acces Zyxel se potrivesc perfect în interiorul uneia dintre carcasele special realizate pentru aceste carcase. Carcasa în sine este ușoară, dar robustă și poate fi montată cu ușurință pe orice perete sau stâlp. Tot ce trebuie să faceți este să decideți unde să-l puneți și să-l conectați la router cu un cablu Ethernet. De asemenea, ar trebui să aveți nevoie de o sursă de alimentare – care ar putea fi de la o priză de curent alternativ standard sau de la un simplu comutator Power over Ethernet (PoE).

Dacă wireless-ul nu este o opțiune pentru dvs., puteți oferi acces la Internet utilizând unul dintre routerele ZyXEL LTE sau dispozitivele portabile LTE pentru a crea un hotspot vă va oferi o acoperire bună în toată grădina.