Având în vedere că oamenii petrec mai mult timp acasă, activitățile desfășurate în mod obișnuit afară se petrec acum mai des în confortul casei – oamenii lucrează, participă la cursuri, la întâlniri online cu medicii și desfășoară hobby-uri de acasă. Pentru a răspunde acestei tendințe, LG prezintă LG MAGNIT și LG One:Quick Flex, care valorifică experiența companiei în domeniul display-urilor comerciale pentru a crea ecrane de nouă generație pentru acasă.

LG MAGNIT, care există deja în mai multe zone comerciale încă de la debutul său din 2020, se centrează pe redefinirea home cinema-ului premium, oferind o experiență de vizionare autentică, un design plăcut din punct de vedere estetic și un ecran 4K UHD gigantic de 136 inci (3.840 x 2.160). În plus, atunci când este conectat cu difuzorul principal Bang & Olufsen Beolab 90, LG MAGNIT oferă o experiență home cinema mult mai captivantă.

O altă soluție inovatoare care transformă experiența de home entertainment este One:Quick Flex. Ecranul all-in-one combină un microfon încorporat, o cameră și difuzoare cu un ecran 4K UHD (3.840 x 2.160) de 43 inci și un suport mobil opțional. Mulțumită configurării facile și sistemului de operare Windows ușor de utilizat, este potrivit nu doar pentru munca de acasă, ci și pentru învățământul la distanță, conferințe video și divertisment.

Transparent OLED este o soluție folosită nu doar de birourile high-end, ci și în sectorul transporturilor ca display destinat publicității sau informațiilor publice și este prezent chiar și în cadrul muzeelor, oferind vizitatorilor o experiență extraordinară. Mai mult, Transparent OLED Touch a câștigat popularitate și în categoria display-urilor interactive.

Ecranul UltraFine OLED Pro de 65 de inci, câștigător al premiului pentru tehnologie și inginerie, a fost construit în jurul cerințelor profesioniștilor din domeniile creative. Acceptă interfețe de calitate profesională, ca SDI și SFP și poate reda rezoluția originală, de înaltă calitate, fără scaling down. În plus, pentru coloriștii care petrec nenumărate ore în spatele unui ecran, UltraFine Display OLED Pro îndeplinește standardele Eyesafe și ajută la protejarea ochilor de lumina albastră. LG UltraFine OLED Pro poate fi folosit atât în companiile de post-producție, cât și în companiile OTT, la screening.

SuperSign QSR, soluția de management al conținutului de la LG, oferă clienților din retail un meniu dinamic, eficientizând în același timp sistemul de display din bucătărie și integrându-se cu sistemul PoS. Un alt produs recomandat pentru interacțiunile cu clienții în aer liber este display-ul tactil cu luminozitate ridicată de 21,5 inci. Fie că este vorba de un magazin de tip drive-thru, o pompă din benzinărie sau o stație de încărcare pentru vehicule electrice, acest sistem de semnalizare este util deoarece rezistă condițiilor meteorologice dure și prafului, având o luminozitate care ușurează citirea informațiilor.

În mijlocul întregii sinergii intersectoriale, LG oferă, de asemenea, soluții cloud concepute special pentru anumite industrii sau contexte de utilizare. De exemplu, Pro:Centric Cloud a fost conceput pentru a transforma sectorul ospitalității, extinzând sistemul LG Pro:Centric de management al conținutului pentru a acoperi mai multe proprietăți printr-o arhitectură cloud-based. Acum, hotelurile pot oferi servicii personalizate, pot menține imagini consistente și pot colecta date comportamentale din mai multe ramuri, centralizându-le într-un singur loc.

„Suntem încântați întotdeauna să prezentăm soluțiile LG dedicate îmbunătățiirii vieții oamenilor. Imaginile noastre clare și luminoase ies în evidență mai ales în cadre aglomerate și mai mult, soluțiile noastre verticale creează noi posibilități”, a declarat Paik Ki-mun, vicepreședinte senior și head of the Information Display business unit al LG Electronics Business Solutions. „Găsim noi modalități de a facilita crearea unui impact pozitiv, indiferent de domeniu”.