Sistemele audio sunt ușor de instalat și pot fi extinse în funcție de necesitățile utilizatorului, pentru o experiență completă și imersivă. Sonos permite redarea melodiilor preferate oricând, în orice cameră, doar printr-o apăsare de buton, sistemele audio Sonos fiind compatibile cu peste 100 de servicii de streaming de muzică, radio, podcasturi sau cărți audio.

Start-up.ro a testat un sistem Sonos format dintr-un soundbar Beam și două boxe Sonos One SL, citește aici review-ul ca să-ți faci o părere despre calitatea sunetului și despre experiența de utilizare.

Conexiunea wireless garantează o audiție continuă, fără întreruperi, și permite conectarea mai multor boxe, care pot reda simultan sunete din surse diferite sau același playlist în toate încăperile, formând un sistem, pentru o experiență premium de audiție care îi însoțește pe utilizatori, indiferent de activitatea pe care o desfășoară.

O amprentă a producătorului este calitatea premium a sunetului emis. Altfel, designul minimalist, din materiale de înaltă calitate, îi oferă utilizatorului libertatea de a integra dispozitivele Sonos în atmosfera casei sale. De asemenea, sistemele Sonos sunt rezistente la umiditate, așadar utilizatorii le pot instala chiar și în baie.

Un studiu realizat de Sonos în 12 țări a arătat că ascultarea muzicii, dar și a altui tip de conținut audio, ajută la reducerea stresului, sporește productivitatea, îi determină pe utilizatori să fie mai apropiați unii de ceilalți și îi antrenează să aibă grijă de starea lor de sănătate.

La nivel global, persoanele care ascultă muzică timp de peste trei ore pe zi au declarat că acest obicei le stimulează mai mult decât cafeaua, sexul sau televizorul.

Importanța experiențelor auditive de calitate, pentru o viață fericită și sănătoasă

76% dintre oamenii care au participat la studiul realizat de Sonos susțin că se simt imediat mai conectați cu cineva dacă persoana respectivă ascultă același tip de muzică, iar 70% au răspuns că gusturile muzicale elevate îi fac pe ceilalți mai atrăgători. Experiențele de audiție contribuie și la îmbunătățirea stării de spirit și la reducerea stresului.

54% dintre participanții la studiu susțin că ascultarea anumitor melodii i-a făcut să râdă sau să plângă în mod neașteptat, 68% au declarat că li se schimbă total starea atunci când ascultă muzică, iar 74% susțin că se simt mai puțin stresați atunci când ascultă melodia preferată. Pentru 42% dintre respondenți, podcasturile au un efect de relaxare asupra stării lor generale.

Productivitatea și creativitatea sunt și ele stimulate de experiențele de audiție. Muzica îi ajută pe oameni să-și ducă la bun sfârșit activitățile chiar mai eficient decât cafeaua, iar participanții la studiu au resimțit o productivitate cu peste 50% mai mare.

Mai mult, 75% dintre persoanele care fac regulat exerciții fizice susțin că muzica are un impact mai puternic decât suplimentele alimentare asupra rutinei lor de fitness. 81% au arătat că melodiile preferate îi stimulează să ajungă la potențial maxim în timpul antrenamentului, iar 77% au declarat că, atunci când se gândesc să sară peste un antrenament, muzica îi încurajează să continue.

Portofoliul Sonos include:

  • Boxe smart: Move, One, One SL și Play:5;
  • Boxe tip soundbar: PLAYBAR și BEAM;
  • Sisteme audio soundbase: PLAYBASE;
  • Subwoofers: Sub;
  • Amplificatoare: AMP;
  • Componenta versatilă de streaming pentru dispozitivele stereo și pentru receivere: PORT;
  • Boxe portabile: Sonos Move;
  • Extensia simplă de Wi-Fi pentru audiție neîntreruptă: Boost

Produsele Sonos sunt disponibile în parteneriat cu distribuitorul ceh Display Me și pot fi cumpărate din magazinele AVstore și eMAG.