Spatial Audio oferă o experiență de audiție imersivă, multidimensională, care devine rapid un format de înregistrare principal printre artiștii, producătorii și inginerii de top. Disponibil pe Sonos Era 300, Arc și Beam (Gen 2), Apple Music cu spatial audio va plasa ascultătorii în centrul muzicii lor preferate, având acces la un catalog de piese în continuă dezvoltare și la playlist-uri curatoriate de experți care includ cântecele unor artiști renumiți din toate genurile muzicale.

Despre cele mai noi produse Sonos, Sonos Era 300 și Era 100, v-am povestit în acest articol și în curând intrăm în detalii despre aceste boxe într-un review.

„Este o perioadă palpitantă în muzică, deoarece spatial audio - și creativitatea artiștilor care vine odată cu această experiență - continuă să crească,” spune Giles Martin, producător, compozitor câștigător al premiilor Grammy și VP Sound Experience Sonos. „Sonos continuă să le ofere ascultătorilor inovație de top în materie de sunet, asigurându-se că aceștia au acces, prin intermediul Apple Music, la experiențe transformatoare, cum ar fi spatial audio cu Dolby Atmos, astfel încât să poată simți mai mult din conținutul pe care îl iubesc.”