Sonos Roam 2 este un fel de refresh al boxei portabile cu bluetooth Roam. Aceasta are același design (aproape) și aceleași specificații tehnice. Schimbările principale vin la nivel de configurare, iar acum nu mai este necesară o conexiune Wi-Fi pentru a configura boxa.

Odată desfăcut ambalajul, utilizatorii pot trece direct la configurarea boxei. Tot ceea ce trebuie să facă este să conecteze boxa la dispozitivul mobil prin Bluetooth și să se bucure de muzică în mișcare. Apoi, aceștia pot configura conexiunea la rețeaua WiFi de acasă pentru a se conecta la propriul ecosistem Sonos. Pentru a conecta boxa la telefon acum ai la dispoziție și un buton dedicat pentru pairing. Pe modelul anterior trebuia să ții apăsat butonul de power.

Noua boxă Roam 2 oferă până la 10 ore de redare continuă la o singură încărcare. Aceasta este rezistentă la apă și praf și are certificare IP67. La fel ca și Roam, Roam 2 are TruePlay automat - ajustează întotdeauna sunetul pentru a oferi cea mai bună experiență de ascultare în orice împrejurime, indiferent dacă este utilizată funcția Bluetooth sau WiFi.

Roam 2 este disponibilă la nivel global începând de astăzi, 21 mai, iar în România va fi disponibilă începând cu 5 iunie la prețul de 999 lei.