Sony lansează campania „Perfect pentru PlayStation 5” dedicată televizoarelor BRAVIA XR, special concepute pentru a funcționa perfect cu PlayStation 5 (PS5) și pentru a oferi o experiență de gaming fantastică, imersivă.

Televizoarele „Perfecte pentru PlayStation 5” vor aduce două noi funcționalități în premieră pentru consola PS5 – Auto HDR Tone Mapping și Auto Genre Picture Mode. Acestea suportă și o afișare până la o rată de 120fps, la rezoluție și claritate 4K, așa cum se poate obține prin HDMI 2.1, în jocurile compatibile. În plus, cu un input lag de doar 6.0ms pe modelele Z9J, utilizatorii vor obține fluiditate extraordinară și un timp de răspuns incredibil de mic în jocurile de tip shooting, e-sports.

Funcționalități exclusive BRAVIA XR, „Perfecte pentru PlayStation 5”

Auto HDR Tone Mapping

Cu Auto HDR Tone Mapping*, setările HDR vor fi optimizate instant în timpul setării inițiale a consolei PS5. Aceasta va recunoaște automat modelele individuale de televizoare BRAVIA și va selecta cele mai bune setări HDR pentru fiecare televizor în parte. Prin maparea optimizată a tonurilor HDR pentru specificațiile display-ului BRAVIA, utilizatorii vor putea vedea detalii esențiale și culori spectaculoase chiar și în scenele foarte contrastante. De exemplu, vor putea vedea foarte detaliat obiectele de pe pista din Gran Turismo™ 7i, în așa fel încât vor ști exact care ar trebui să fie următoarea mișcare.

*Sunt necesare actualizări software atât pentru PS5, cât și pentru televizoarele BRAVIA. Disponibile până la finalul anului 2021.

Auto Genre Picture Mode

Televizoarele BRAVIA XR pot detecta dacă cei care le folosesc se joacă, vizionează un film sau o emisiune TV. Cu Auto Genre Picture Mode, televizorul trece automat pe Game Mode atunci când este redat un joc, fapt care minimizează lag-ul și transformă acțiunea pentru un timp de răspuns și mai rapid, sau pe Standard Mode atunci când utilizatorii redau filme printr-un serviciu de streaming sau de pe un disc Blu-ray™ Ultra HD de pe PS5, fapt care concentrează puterea către procesarea imaginilor, pentru o experiență vizuală și mai expresivă.

Auto Genre Picture Mode va fi disponibil prin viitoare actualizări software pentru PS5 și pentru televizoarele BRAVIA, până la finalul lui 2021.

Experiența supremă, cu produsele Sony audio

Televizoarele Sony BRAVIA XR se potrivesc perfect cu o serie de produse Sony audio, precum sistemul home theatre HT-A9 sau soundbar-urile HT-A7000 și HT-A5000*. Utilizatorii pot conecta aceste produse direct la consola PS5 și pot experimenta funcționalitățile exclusive Bravia XR - Auto HDR Tone Mapping și Auto Genre Picture Mode – pe un televizor din această gamă.

Sony oferă coduri digitale pentru PlayStation Store în valoare de 450 lei, cumpărătorilor de televizoare BRAVIA XR eligibile