Modelul NW-WM1AM2 a fost reglat fin, pe baza unor ani întregi de experiență și măiestrie în domeniul audio, fiind realizat din cele mai bune materiale. Acest nou model definește noi standarde pentru seria premiată Sony, Signature, oferind o experiență de audiție excelentă, într-un design de cea mai înaltă calitate.

NW-WM1AM2 le permite utilizatorilor să se lase captivați de un sunet de înaltă calitate, cu o scenă sonoră mai bogată, mai fluidă și mai expansivă, comparativ cu cea a predecesorului său. Ambele playere oferă ocazia de a descărca sau a reda conținut dintr-o întreagă serie de cataloage muzicale, datorită compatibilității Wi-Fi.

Modelul NW-WM1ZM2 are o puritate de 99.99% (4N) a carcasei realizata din cupru fără oxigen placat cu aur. Acesta oferă o bază digitală mai solidă și o rigiditate mai mare, permițând formarea unui sunet clar, expansiv, în așa fel încât fiecare instrument să poată fi ascultat la fel ca într-un spectacol live.

Modelul NW-WM1AM2 folosește un cadru din aliaj de aluminiu care susține o carcasă de mare rigiditate, rezistentă la zgomotul electric și la alte interferențe, conturând un sunet stabil, de înaltă calitate.

Folosind tehnologia de amplificare digitală S-Master™ HX, dezvoltată independent pentru Walkman®, modelele NW-WM1ZM2 și NW-WM1AM2 oferă o reproducere fidelă a sunetului. Amplificatorul complet digital creează apoi un sunet bogat și plin, cu ajutorul componentelor de înaltă calitate, fără plumb.

Fiind inspirate după modelul revoluționar DMP-Z1, ambele music playere asigură o putere și mai mare decât modelele anterioare, atât în modul analog, cât și în cel digital.

Realizat special pentru Sony și ajustat de inginerii Sony, FT CAP3 este încorporat în toate condensatoarele bypass din sursa de alimentare a blocului audio. Având la bază soluțiile audio de vârf, a contribuit la crearea unui sunet mai fin, cu un spațiu de sunet mai larg, mai multă transparență și bas mai puternic. Adoptat ca sistem de asistare pentru blocul amplificator, noul condensator de înaltă densitate oferă o capacitate mare și o rezistență scăzută. Deoarece poate alimenta instantaneu cu o cantitate mare de energie, acesta poate reda semnale cu precizie, prevenind căderile bruște de tensiune. El contribuie la un bas clar și puternic și la elemente vocale clare.

Materialul de cablare de la baza amplificatorului la mufa echilibrată pentru căști a trecut la KIMBER KABLE® gros, ca pe emblematicul player muzical DMP-Z1. Acest lucru elimină zgomotul extern, transmite semnale audio de înaltă calitate și oferă o calitate înaltă a sunetului. NW-WM1AM2 utilizează un cablu OFC de mică rezistență, ce reduce distorsiunile și oferă o separare superioară a canalelor.

Pentru obținerea sunetului revoluționar redat de cele două music playere, un dual clock și rezistorul de sunet au fost poziționate precis în structura fiecărui Walkman®.

Este pentru prima dată când Sony folosește sudura reflow cu conținut de aur în multe locuri pe suprafața plăcii de circuite. Efectul general este considerabil, inclusiv o localizare îmbunătățită a sunetului și un spațiu de sunet mai larg.

Modelele NW-WM1ZM2 și NW-WM1AM2 integrează un motor DSD Remastering Engine PCM cu ajutorul căruia (Pulse Code Modulation) audio este reeșantionat la 11,2 MHz DSD (Direct Stream Digital), fapt care oferă și mai multe posibilități pentru ca utilizatorii să se bucure de muzica lor favorită.

Cu NW-WM1ZM2 și NW-WM1AM2 aceștia pot și să imprime mai mult dinamism experiențelor lor de audiție, prin supraeșantionarea în timp real a fișierelor audio compresate, prin DSEE Ultimate™. Acest algoritm aflat în continuă evoluție oferă acum și mai multe beneficii în ceea ce privește calitatea muzicii de CD (44,1/48kHz pe 16 biți) loseless audio. Prin redarea subtilităților acustice și a intervalului dinamic, utilizatorii pot beneficia de o experiență de audiție și mai complexă.

Ambele Walkman-uri sunt compatibile cu funcția Balanced Connection și dispun de High-Resolution Audio, permițându-le utilizatorilor să experimenteze melodiile preferate chiar așa cum a intenționat artistul.

NW-WM1ZM2 și NW-WM1AM2 sunt acum compatibile Wi-Fi și rulează Android 11. Utilizatorii pot alege să asculte muzică folosind serviciul preferat de streaming și descărcare sau se pot conecta la un PC pentru a descărca melodii și playlist-uri din colecțiile personale, asigurând o redare a sunetului de înaltă calitate.

Cu un display mai mare de 5.0” (12.7cm), ambele music playere au acum un panou tactil fluid și foarte sensibil în variantă HD (High Definition), pentru optimizarea experienței de utilizare. Poți, de asemenea, să-ți personalizezi display-ul Walkman® Home Screen pentru a se potrivi nevoilor tale individuale, în așa fel încât Walkman®-ul tău să fie unic.

Iar pentru ca utilizatorii să se poată înconjura de muzica preferată oriunde s-ar afla, ambele modele premium oferă până la 40 de ore de redare 96kHz FLAC non-stop High-Resolution Audio. Un port USB Type-C este implementat pe ambele modele, oferind transfer rapid al fișierelor audio și conectivitate ușoară cu o gamă largă de dispozitive.

Modelul NW-WM1ZM2 oferă și 256GB de memorie integrată și un slot de card microSD, în vreme ce NW-WM1AM2 are o capacitate de 128GB memorie integrate și un slot de card microSD, astfel încât utilizatorii să poată lua cu ei chiar și cele mai bogate colecții de muzică, oriunde ar merge.

Preț și disponibilitate

Sony NW-WM1ZM2 este disponibil din luna aprilie 2022, la un preț aproximativ de 18.300 de lei.

Sony NW-WM1AM2 este disponibil din aprilie 2022 și costă aproximativ 6.924 lei.