Datorită noului model SRS-LSR200 utilizatorii pot lua cu ei sunetul programelor TV favorite în orice colț al locuinței (aproximativ 30 de metri). Dispozitivul amplifică volumul și calitatea experienței de audiție oferite de televizor atunci când utilizatorul nu se află în apropierea lui.

Cele trei difuzoare integrate oferă un sunet clar, profund și natural într-o zonă largă de audiție, iar tehnologia Voice Zoom crește frecvențele audio ale dialogului. Fie că televizorul este greu de auzit, fie că pur și simplu își doresc să experimenteze o claritate audio sporită atunci când privesc emisiunile preferate alături de familie sau prieteni, SRS-LSR200 îi va ajuta pe utilizatori să audă și să urmărească mai bine derularea acțiunii și a dialogului de pe ecran.

Noua boxă wireless de la Sony are o construcție solidă, fiind în același timp portabilă. Aceasta este prevăzută cu un mâner în cazul transportării dintr-o cameră în alta a locuinței. Pentru confort sporit, modelul are o telecomandă integrată ce permite comutarea facilă între canale, dar și între diversele intrări, fiind compatibilă cu brandurile majore producătoare de televizoare (Sony, Hitachi, LG, Loewe, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Toshiba) Modelul SRS-LSR200 este, de asemenea, rezistent la umiditate.

Modelul SRS-LSR200 este echipat cu funcția „Voice Zoom” care detectează componentele vocii umane și o pun în valoare. Față de modul de redare stereo obișnuit, aceasta oferă și modul „Voice Zoom 1”, care aduce în prim plan vocea, dar și „Voice Zoom 2”, ce evidențiază frecvențele înalte.

Boxa poate fi încărcată prin simpla ei poziționare pe baza de încărcare. O durată de încărcare de trei ore oferă o utilizare continuă de aproximativ 13 ore (cu funcția voice zoom dezactivată).

Dispozitivul transmițător și boxele sunt conectate prin intermediul unei transmisii wireless one-to-one de 2,4 GHz, pentru o conexiune cu latență redusă, cu rezistență crescută la interferențe. Sunetul din televizor este redat simultan cu cel din boxă, pentru o experiență de audiție naturală.

Boxa wireless portabilă pentru televizor Sony SRS-LSR200 va fi disponibilă pentru cumpărare pe piețele din Marea Britanie, Germania, Austria și Elveția începând cu luna iulie, iar pe celelalte piețe europene în care este prezentă compania, începând cu luna septembrie.