Boxa wireless cu fixare după gât SRS-NS7 este prima din lume de acest tip compatibilă cu Dolby Atmos, în combinație cu modelele BRAVIA XR de la Sony. Aceasta oferă experiența unică Sony 360 Spatial Sound, care asigură o audiție cinematografică perfect optimizată, prin intermediul aplicației 360 Spatial Sound Personalizer.

SRS-NS7 funcționează cu transmițătorul wireless inclus și cu televizoarele BRAVIA XR, pentru a crea configurația ideală a boxelor Virtual Dolby Atmos din jurul utilizatorilor - plasându-i în mijlocul scenei. Pentru a utiliza transmițătorul wireless, acesta trebuie conectat la televizor prin intermediul unui cablu optic și printr-un cablu USB, apoi utilizatorii trebuie doar să asocieze SRS-NS7 cu transmițătorul prin Bluetooth.

Pentru o experiență cu adevărat personalizată, utilizatorii pot folosi aplicația 360 Spatial Sound Personalizer pentru a-și fotografia urechile, analizând astfel caracteristicile lor auditive unice, pentru a modela experințele audio SRS-NS7 conform acestor criterii specifice.

În afară de faptul că utilizatorii se pot bucura de conținut Dolby Atmos pe televizorul lor, în ceea ce privește muzica SRS-NS7 suportă și sunet 360 Reality Audio atunci când este utilizat împreună cu un smartphone – astfel încât aceștia să se poată transporta în mijlocul unui concert. Disponibil prin intermediul unui smartphone cu serviciile muzicale compatibile, cum ar fi Deezer, nugs.net și TIDAL.

Boxa SRS-NS7 poate fi asociată și cu dispozitive precum laptopuri, tablete și smartphone-uri. Sony SRS-NS7 ar trebui să ofere o acustică de o claritate excepțională și o presiune puternică pentru sunete mai bogate și mai profunde, asigurând astfel o experiență cinematografică personală absolută. Acest lucru se datorează unui difuzor X-Balanced care asigură dimensiunea optimă a boxelor într-un corp compact și crește presiunea sunetului, reducând distorsiunile, pentru muzică și dialoguri clare. În plus, difuzorul orientat către partea de sus propagă un sunet clar direct către utilizator, fără a-i deranja pe ceilalți, astfel încât ascultătorii să se poată concentra doar la filmele și muzica preferate, chiar și la miezul nopții. Mai mult, radiatorul pasiv crește răspunsul în frecvență joasă pentru bass clar, furnizând efecte sonore inedite și ritmuri puternice.

În plus, utilizatorii nu trebuie să-și facă griji în ceea ce privește autonomia bateriei. SRS-NS7 oferă până la 12 ore de putere și până la 5 ore la volum maxim, astfel încât cele mai lungi filme și emisiuni TV să continue să ruleze. Dacă bateria se descarcă, atunci o încărcare rapidă de 10 minute cu un USB-C le oferă utilizatorilor până la 60 de minute de redare suplimentară.

SRS-NS7 excelează nu numai în utilizarea alături de televizor, pentru filme și muzică, ci și la preluarea apelurilor hands-free și atunci când vine vorba despre lucrul de acasă. Amplasarea optimă a microfonului permite modelului SRS-NS7 să capteze și să transmită vocea la o claritate excelentă, în timp ce un difuzor X-Balanced reproduce clar vocile colegilor de birou. În plus, prin anularea ecoului, fiecare dintre participanții la o conferință poate asculta și poate fi auzit foarte clar.

Proiectat pentru confort total, SRS-NS7 dispune și de conexiune Multipoint. Acest lucru le permite utilizatorilor să conecteze două dispozitive în același timp, cum ar fi laptop-ul și smartphone-ul. Așadar, dacă un apel în interes de serviciu este inițiat de pe laptop în timp ce pe smartphone este redată muzică, utilizatorii pot prelua apelul cu un singur click pe butonul de Redare/Apel din partea stângă a benzii de susținere. Odată încheiată conversația, aceștia sunt reconectați automat la playlistul preferat.

Design-ul IPX4 rezistent la stropire al SRS-NS7 le permite utilizatorilor să se bucure de emisiunile și melodiile preferate în orice colț al casei, chiar și în timpul activităților zilnice precum dușul sau spălatul vaselor. În plus, stilul open-ear le permite acestora să vizioneze și să asculte și atunci când se află mai departe de dispozitiv, rămânând conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Modelul SRS-NS7 va avea un preț de aproximativ 1.479 lei și va fi disponibil începând cu luna noiembrie 2021. WLA-NS7 va avea un preț de aproximativ 296 lei și va fi disponibil începând cu luna noiembrie 2021.