Sony lansează această promoție în parteneriat cu Sony Interactive Entertainment (SIE). Oferta este valabilă pentru toate achizițiile efectuate la magazinele partenere care sunt parte din promoție, în perioada 14 octombrie - 14 noiembrie 2022.

Noua gamă INZONE oferă două noi modele de căști wireless, INZONE H9, cu o autonomie de 32 de ore, și INZONE H7 cu o durată de viață a bateriei de 40 de ore. Ambele modele sunt dotate cu un microfon mobil ce poate fi înclinat în funcție de poziția optimă pentru jucător, dar și cu o funcție „Mute", facilitând comunicarea cu membrii echipei în timpul jocului.2

Construit pe experiența Sony în domeniul tehnologiilor pentru căști, diafragmele modelelor INZONE H9 și INZONE H7 au o formă unică ce le permite să producă sunete precise de înaltă frecvență, precum și frecvențe joase, puternice și profunde, pentru o experiență de joc cu adevărat imersivă.

Caracteristici ale căștilor de gaming INZONE:

  • INZONE H9: căști wireless pentru gaming cu funcție de anulare a zgomotului: detectarea precisă a țintelor cu 360° Spatial Sound pentru gaming și tehnologie avansată care optimizează acustica. Utilizatorii se pot bucura de o experiență îndelungată, cu banda de fixare pe cap extrem de confortabilă și cu pernuțele pentru urechi – la fel de comode, dar și datorită funcției de anulare a zgomotului și a caracteristicii Ambient Sound Mode. Cu o autonomie3 a bateriei de 32 de ore și o încărcare rapidă de 10 minute, aceștia pot obține până la o oră de joc.
  • INZONE H7: căști wireless pentru gaming: detectarea precisă a țintelor cu funcția 360° Spatial Sound pentru jocuri și tehnologie avansată, care optimizează acustica. Utilizatorii au posibilitatea de a juca ore întregi cu banda de fixare pe cap și pernuțele foarte confortabile pentru urechi. Cu o autonomie4 de 40 de ore și încărcare rapidă de 10 minute, aceștia se pot bucura de până la o oră de gaming.

Este disponibilă o nouă actualizare de firmware

Sony anunță, de asemenea, o nouă actualizare de firmware pentru căștile de gaming INZONE H9 și H7, disponibilă pentru descărcare și instalare gratuită pentru utilizatori începând cu 13 octombrie 2022. Această actualizare de firmware îmbunătățește calitatea sunetului și a comenzilor vocale trimise către interlocutor (îmbunătățirea calității microfonului), astfel încât partenerul de dialog va auzi vocea mult mai clar.