Web & Mobile Week din cadrul DevCon Live este organizat cu sprijinul partenerilor de tradiție precum: Cognizant Softvision – partenerul principal al întregii serii de evenimente DevCon Live, prezent pe tot parcursul celor 4 săptămâni; Raiffeisen Bank – în calitate de partener principal pentru Web & Mobile Week, Molson Coors și Everymatrix – în calitate de Web & Mobile Week Sponsors. În plus, în cadrul Web & Mobile Week, Molson Coors va fi partener pentru zona dedicată de Women in Tech.

Astfel, experiența DevCon Live din cadrul Web & Mobile Week va presupune:

Conferințe ce vor cuprinde prezentări tehnice cu resurse cheie pentru programatorii web și mobile, dar și trenduri și provocări din domeniu. Parte din agenda evenimentului vor fi speakeri locali și internaționali precum:

 • Martin Splitt – Developer Advocate la Google Switzerland
 • Nicola Corti – Android Infrastructure Engineer la Spotify
 • Alexandru Gherghina – Android Team Lead la Cognizant Softvision
 • Radu Marin – Android Community Lead la Cognizant Softvision
 • Ana Bandas – Senior Community Manager at Cognizant Softvision
 • Florin Tiron – Lead Android Developer la Raiffeisen Bank
 • Alexandra Polisevschi – IT Applications Expert, Digital Services la Raiffeisen Bank
 • Robert Sumarocov – Frontend Web Apps Team Lead la Raiffeisen Bank
 • Charlie Murty – Senior Director Solution Delivery Commercial la Molson Coors GBS
 • Maribeth Achterberg – VP Solution Delivery la Molson Coors GBS
 • Cristinel Bulearca – Senior Manager Solution Delivery la Molson Coors GBS
 • Tim Walls – Group Architect la EveryMatrix

Masterclass-uri organizate timp de 1 ora și 30 de minute susținute de Cogznizant Softvision, partenerii principali ai evenimentului DevCon Live, dar și partenerii de la Academia Testării:

 • Building your own Jetpack – susținut de Alexandru Gherghina – Android Team Lead la Cognizant Softvision și Radu Marin – Android Community Lead la Cognizant Softvision;
 • New technologies and approaches for web application testing – susținut de George Stan Managing Partner & Trainer la Academia Testării și Bogdan Săndulescu Technical founder la Amiqa;

Workshop-ul susținut de Molson Coors GBS unde, timp de 45 de minute, participanții vor putea afla mai multe despre Mobile Web Solutions for FMCG Industry de la Charlie Murty – Senior Director Solution Delivery Commercial la Molson Coors GBS, Cristinel Bulearca – Senior Manager Solution Delivery la Molson Coors GBS, Loredana Stan Senior Solution Designer la Molson Coors GBS și Daniel Marin Solution Developer la Molson Coors GBS.

Zona Women in Tech, sponsorizată de Molson Coors GBS, va oferi participanților o agendă dedicată în cadrul evenimentului, unde participanții vor putea afla mai multe despre:

 • Strategic Delivery in Agile/DevSecOps Environment de la Maribeth Achterberg – VP Solution Delivery la Molson Coors GBS;
 • Automating Project Delivery and Data Analytics in NextGen IT– panel susținut de Molson Coors GBS împreună cu Maribeth Achterberg, Sonia Heileman, Kristen Benbazza, Kathy Motes, Diana Apostolescu;
 • Self-leadership: The Key to a Woman’s Success in the Tech Industry susținută de Ana Bandas – Senior Community Manager la Cognizant Softvision;
 • 5 best practices to build a diverse and inclusive team de la Magda Miu – Squad Lead Developer la YOXO.ro (Orange) și Google Developers Expert for Android la Orange.

În plus, în cadrul Web & Mobile Week, pe 19-20 noiembrie, va avea loc hackathon-ul DevHacks organizat împreună cu Playtika. Timp de 24 de ore, participanții vor dezvolta soluții noi de impact pentru probleme actuale din societate, având ca focus zona de Gaming, fiind tema principală a hackathon-ului. Mentorii din cadrul Playtika vor oferi sprijin echipelor cu informații tehnice și idei sunt printre care: Kristo Godari – Java Developer, Andrei Grosu – Java Team Lead, Mircea Chenghia – Unity Developer, Cristian Bistriceanu – C# Technical Lead.

Hackathon-ul va avea loc online, iar persoanele interesate să participe se pot înscrie gratuit pe www.devtalks.ro/devhacks/.

Mai multe detalii despre evenimentele din cadrul DevCon Live, dar și bilete disponibile, pot fi accesate pe site-ul evenimentului www.dev-con.ro.

În plus, Hipo.ro sponsorizează 100 de invitații gratuite la eveniment. Persoanele interesate se pot înscrie aici și pot avea șansa de a obține o invitație, în limita locurilor disponibile.

Despre DevCon Live

DevCon Live este cel mai amplu eveniment IT&C ce se desfășoară online în perioada 3-28 noiembrie și susține 4 săptămâni pline de conținut pe subiecte dedicate tehnologiei, precum: Java, JavaScript, Web & Mobile și Cybersecurity. Inspirat de DevTalks Reimagined și parte din DevTalks România, DevCon Live va reuni peste 5000 de profesioniști IT și speakeri locali, dar și internaționali, de la companii de renume precum Google, Spotify, RedHat, EPAM, VMware, JetBrains, Hazelcast și multe altele.

Fiecare săptămână din cadrul DevCon Live reprezintă un mix de resurse și networking care cuprinde conferințe IT, masterclass-uri, workshop-uri astfel: Java Week – 3 noiembrie, JavaScript Week – 10 noiembrie, Web & Mobile Week – 17 noiembrie și Cybersecurity Week – 24 noiembrie, dar și a evenimentelor personalizate și hackathoanelor DevHacks organizate în cadrul săptămânilor.