În urma investiției, Stailer este o companie evaluată la 5 milioane de euro. Grupul de investitori care au mai participat în noua rundă de investiții este format din antreprenorii Bogdan Herea (CEO Pitech Plus), Lorand Soares Szasz (fondator Uprizers), Radu Axinte (antreprenor și specialist în creșterea afacerilor), Eugen Șotropa (fondator e-advertising) și Cătălin Briciu (co-fondator Linnify Ventures).

“Văd o oportunitate fantastică în digitalizarea industriei de beauty din România și la nivel global. Stiliștii și saloanele au nevoie, acum mai mult decât oricând, de clienți noi și consumatorii au nevoie de o metodă simplă, rapidă și de încredere să se programeze pentru acces la serviciile de înfrumusețare. Consider că Stailer face asta cel mai bine și, în premieră, am reușit să aduc în proiectul nostru antreprenorial oameni talentați și muncitori, plus investitori și adviseri cu o experiență uriașă în afaceri”, a declarat Andrei Ursachi, CEO și co-fondator al Stailer.

În urma noii finanțări, Stailer își va accelera planurile de dezvoltare în România și în regiune. Astfel, compania vizează îmbunătățirea tehnologiei, extinderea la nivel național și creșterea investițiilor în marketing. Astfel, îmbunătățirea tehnologiei din aplicația Stailer și adăugarea mai multor funcții noi solicitate de consumatori și profesioniștii din beauty vor fi realizate prin extinderea echipei de programatori cu specialiști React Native. De asemenea, Stailer va fi disponibil în alte 5 orașe până la sfârșitul lunii august: Brașov, Constanța, Pitești, Ploiești și Sibiu, după ce în prezent este activă în București și Cluj. În acest moment are loc înregistrarea în platformă a saloanelor din cele 5 orașe noi din țară, iar investiția atrasă va stimula creșterea susținută a eforturilor de marketing pentru a accelera digitalizarea industriei de beauty.

“Trăim în epoca vitezei și a digitalizarii. Covid-19 a venit să accelereze aceste trenduri și utilizatorii doresc să acceseze servicii de încredere, recomandate de alți utilizator, doar prin câteva click-uri. Stailer este puntea perfectă între utilizatorul care dorește un serviciu de încredere și mii de saloane și stiliști din toată România”, a declarat antreprenorul și investitorul Bogdan Herea, care a devenit și advisor al Stailer.

“Când am văzut modelul de business și viziunea Stailer, am decis instant să mă alătur echipei din postura de investitor și advisor. Digitalizarea industriei de beauty este un proces inevitabil și saloanele care vor să prospere în următorii ani vor profita de acest nou canal de promovare oferit de Stailer”, a declarat Lorand Soares Szasz, antreprenor și investitor.

“Dacă am învățat ceva în cei 20 ani de business ai mei, colaborând cu companii mari, pot spune fără ezitare că performanța este dată de echipele de management și de operațiuni. Doar la companii cu cifre de afaceri de sute de milioane, am întâlnit un grup precum echipa Stailer. Suntem împreună oameni care au făcut deja performanță în management, marketing, IT și domeniul financiar. Drumul de la viziune la execuție și implementare este extrem de scurt în proiectul Stailer. Eficiența, eficacitatea și etica sunt cuvintele care descriu cel mai bine ce se întâmplă acum la Stailer. Și e doar începutul”, a declarat Radu Axinte, investitor și advisor al Stailer.

Ceilalți trei fondatori ai companiei Stailer sunt Attila Gere (CTO în cadrul companiei), Bogdan Clipici (Chief Sales Officer) și Naliciadji Vladislav (Chief Product Officer).

În ceea ce privește numărul de utilizatori, obiectivul companiei Stailer este să ajungă până la finele anului 2021 la o rețea de 1.000 de saloane și 5.000 de stiliști. În prezent, platforma Stailer oferă acces utilizatorilor la peste 300 saloane și 1500 stiliști și, de asemenea, sunt realizate peste 100 de rezervări în fiecare zi. În plus, ca parte a noilor investiții în tehnologie, Stailer va lansa o aplicație adresată consumatorilor pentru Android și IOS, iar prima versiune comercială, cu îmbunătățiri și funcții noi, va fi lansată în luna august.